Lucid sa ukázala v svadobných šatách: Aha, aká je z nej nádherná nevesta!

Usmievavá a veselá vizážistka Lucia Sládečková, ktorú poznáme ako Lucid, patrí medzi najobľúbenejšie ženy slovenského šoubiznisu. Nielenže je vo svojom remesle veľmi šikovná a jej mejkapové výtvory sú dychberúce, ale je aj veľmi milá a srdečná.

​Lucia Sládečková práve prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Je hrdou mamičkou rozkošnej priceznej menom Lýdia. Obľúbenú vizážistku Lucid určite všetci poznáte z našej šou Nákupné maniačky. Jej dcérka bola už od perinky nádherná a zábery s ňou si na sociálnych sieťach vyslúžili tisícky lajkov a pozitívnych ohlasov. Záhadou však je, kto je otcom tohto krásneho bábätka? Lucia je slobodná mamička a v médiách sa pošuškávalo, že by to mal byť známy podnikateľ, pre ktorého Lucid pracovala. Zoznámili sa vtedy, keď sa stala tvárou jeho donášky kvetov.

​Teraz však Sládečková uverejnila na sociálnej sieti fotografiu v svadobných šatách. Mnohí fanúšikovia ostali prekvapení, ale ako sa ukázalo ide len o propagačné fotenie pre svadobný salón. Lucia je krásna mladá žena a v svadobných šatách jej to naozaj veľmi pristane.