Lucid odhodila oblečenie a ukázala, ako ju pán Boh stvoril: To sú ale výstavné krivky!

Známa vizážistka Lucia Sládečková má na Instagrame viac než 250 tisíc fanúšikov, ktorí ju sledujú, lebo milujú jej úžasné mejkapové premeny či štýlový šatník. V porovnaní s inými dámami zo šoubiznisu sa Lucid naozaj len málokedy pochváli fotkou v spodnej bielizni či v plavkách. Tento raz však urobila výnimku. A všetkým padla sánka.

Usmievavá, pozitívna a vždy dobre naladená Lucia Sládečková, známa ako Lucid, sa pri svojej práci vždy vie odlíšiť od ostatných. Či už ide o mejkap alebo o účesy, vždy vie zahviezdiť a nevyhýba sa ani extravagancii. Neustále skúša niečo nové a pri pohľade na jej originálne mejkapové výtvory tají dych nejedna žena. Jej tvár je ako maliarske plátno, na ktorom dokáže namaľovať hotové umelecké diela. Hra s farbami, s tvarmi, so svetlom a s tieňom. To všetko zvláda dokonale.

Zaujať však vie aj skvelými módnymi kúskami. Jej dokonalé outfity pútajú pozornosť všade kam vkročí, za čo si medzi svojimi fanúšikmi vyslúžila aj prezývku slovenská Madonna. Na rozdiel od svetovej divy (či iných známych Sloveniek) sa Lucid v sebaprezentácii na sociálnych sieťach naozaj vyhýba pridávaniu fotiek v spodnej bielizni či v plavkách. Teraz však urobila výnimku a fanúšikom predstavila svoj plážový outfit. Jednoducho strihané minimalistické plavky nechali vyniknúť jej výstavnú postavičku – ploché bruško a štíhle nohy, z čoho boli jej priaznivci vo vytržení. Niet divu, Lucid totiž vyzerá naozaj perfektne, čo myslíte?

FOTO Lucid v plavkách nájdete v galérii: