Dychberúce mejkapové premeny od Lucid: TOP umelecké výtvory, ktoré sa oplatí vyskúšať!

Halloweenske večierky dostali pre pandemické opatrenia stopku, no to neznamená, že sa fascinujúcich prevlekov a premien musíte vzdať.

Prelom októbra a novembra sa väčšine ľudí automaticky spája s takzvanými Dušičkami, no čím ďalej, tým viac sa už aj na Slovensku rieši Halloween. Párty v strašidelných maskách sú už niekoľko rokov veľmi obľúbené a ľudia rok čo rok uvažujú, čím prekvapia svojich známych. Tento rok si pre pandemickú situáciu neužijeme predvečer Dušičiek tak ako po minulé roky, no to neznamená, že sa Halloweenu musíme vzdať. Či už si s priateľmi urobíte párty cez Zoom alebo iné internetové platformy alebo si vystrojíte posedenie s členmi vašej rodiny v obývačke s vyloženými nohami, inšpirácia sa zíde. A od koho iného ju čerpať, ak nie od jednej z top slovenských makeup artistiek a to od Lucky Sládečkovej známej ako Lucid.

Inšpirujte sa dychberúcimi mejkapovými premenami vizážistky Lucid, ktorej Instagram je plný fantastických a kreatívnych výtvorov. V prípade, že v líčení nie ste veľmi zručná alebo nechcete byť tak extravagantná, vyskúšajte aspoň dymové líčenie očí skombinovať s čiernym rúžom. Uvidíte, že večer si užijete tak či tak, aj keď za zatvorenými dverami.

https://www.instagram.com/tv/CFg55D7gSnI/?utm_source=ig_web_copy_link