Miluješ módu a máš štýl? Neváhaj a prihlás sa do legendárnych Nákupných maniačok!

Milovníčky módy, zbystrite pozornosť! Na obrazovky televízie JOJ sa totiž po rokoch opäť vracia legendárna šou Nákupné maniačky. Ak rady nakupujete a ešte radšej sa pekne obliekate, neváhajte a hneď sa prihláste!

Legendárne Nákupné maniačky sa po rokoch opäť vrátia na JOJku a vy môžete byť ich súčasťou! Hľadáme dievčatá a ženy, ktoré milujú módu a rady by v nákupnej šou účinkovali. Chcete zažiť dobrodružstvo? Nakúpiť si super kúsky, ukázať svoj štýl pred celým Slovenskom a vyhrať zaujímavú finančnú výhru? Tak neváhajte a hneď sa prihláste prostredníctvom formulára!

Okrem základných údajov nám tiež napíšte, aký je váš obľúbený štýl módy či farba, na ktorú nedáte dopustiť. Nezabudnite tiež pripojiť fotku vašej tváre a celej postavy. Na záver nám do formulára pridajte aj video, v ktorom sa nám predstavíte a poviete, prečo sa do Nákupných maniačok prihlasujete. Maximálna veľkosť videa je 200 MB. Ak máte video uložené na nejakom serveri (YouTube, Vimeo, a pod.), priložte nám jeho link. Do formulára ale neposkytujte žiadne citlivé osobné údaje, najmä osobitné kategórie osobných údajov, ktoré by mohli odhaľovať rasový alebo etnický pôvod, politické názory, náboženskú vieru alebo filozofické presvedčenie alebo údaje týkajúce sa vášho zdravia. Tieto informácie nie sú pre daný účel potrebné, v prípade ak ich do daného formulára uvediete, budeme nútení tieto osobné údaje vymazať.

Neváhajte a prihláste sa do Nákupných maniačok hneď teraz!