Nadšenie, potoky sĺz i silné priznanie: Víťazka Maniačok zažila šikanu pre svoj výzor!

Piatkové finále obľúbených Nákupných maniačok bolo naozaj veľmi emotívne. Na prvom mieste skončila len 18- ročná študentka Sára, ktorá navyše získala aj prestížnu Cenu stylistu. Výhra i pochvalné slová na jej outfit ju nesmierne dojali o to viac, že pred časom si na vlastnej koži zažila šikanu pre svoj výzor!

Súťažiace v šou Nákupné maniačky tento týždeň nakupovali na tému "Základné kúsky", pričom na túto úlohu mali 300 eurový rozpočet a 2 hodiny času. Každá z dievčat poňala toto zadanie inak, no len jedna sa trafila do vkusu stylistky Mirky Dobiš natoľko, že jej udelila prestížnu Cenu stylistu. "Ja sa priznám, že som ani vo sne si nemyslela, že naozaj hneď v prvý týždeň udelím Cenu stylistu. Ale tentokrát ma jeden styling natoľko zaujal, že sa naozaj nedá inak. Udeľujem Cenu stylistu tento týždeň Sáre." Len 18- ročná študentka bola z tohto ocenenia nesmierne šťastná a prežívala ho veľmi emotívne. "Vo mne sa teraz odohráva jedna veľmi veľká búrka pocitov, emócií a strašne veľkej vďaky. Naozaj to pre mňa extrémne veľa znamená. Už len tým, že niekto pochváli váš štýl, to čo sa vám páči. To je pre mňa veľmi veľké ocenenie. Že som pochválená za niečo, kým naozaj som," povedala.

​Keď sa dozvedela, že po bodovaní súperiek skončila na prvom mieste, totálne sa rozplakala. "Keby som vyhrala, splnil by sa mi tým veľký sen. Že by niekto naozaj priznal to, že predsa len mám vkus pre tú módu, aj keď nejdem stále s tým, čo je in. Idem tou svojou cestou a niekto by ju ocenil. To by ma veľmi potešilo," povedala tesne pred udelením bodov od stylistky. Tá však bola s jej outfitom nadmieru spokojná a tak jej udelila 10 bodov. Sára sa tak stala absolútnou tohtotýždňovou šampiónkou.

Nákupné maniačky - Základný kúsok kapsulového šatníka Zdroj: TV JOJ

​Po vyhlásení výsledkov sa štúdio zmenilo na slzavé údolie a dojaté dievča ronilo potoky sĺz. Triumf v módnej šou ju potešil hneď z viacerých dôvodov. Jedným je aj fakt, že pred časom bola terčom šikany pre svoj výzor i štýl obliekania. "Výhra pre mňa znamená veľa už pre to, že v poslednom období som sa možno ocitala v situáciách, kedy mi ľudia kritizovali veci. Kritizovali to, ako vyzerám, ako sa správam, ako sa obliekam a celkovo ma v poslednej dobe okolie hejtovalo. A tým, že štyri dievčatá a ešte dvaja stylisti sa zhodnú na tom, že som aspoň v tejto malej skupinke štyroch dievčat víťaz, to je pre mňa veľká cena," dodala na záver.

NM - Sára Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!