Ovplyvnili taktika a závisť hodnotenie Jankinho outfitu? TOTO si myslia diváčky Maniačok!

Súťažiace v šou Nákupné maniačky tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Štrik. Ako druhá sa do obchodov vybrala redaktorka Janka, ktorá svojím vkusom prekvapila aj samotného stylistu. Súperky ju síce tiež chválili, no pri udeľovaní bodov boli veľmi skromné. Diváčky obľúbenej relácie dali jasne najavo, čo si o tom myslia!

V utorok nakupovala na tému Štrik redaktorka Janka, ktorá si ako nosný kúsok svojho outfitu zvolila sýtomodré pulóvrové šaty. Skombinovala ich s opaskom, kabelkou a čižmami v smotanovej farbe a doplnila oranžovo-hnedým šálom a zlato-oranžovým prsteňom a náušnicami. Táto kombinácia pôsobila naozaj očarujúco, čo v prvej chvíli ocenili aj jej súperky. "Vedeli sme, že budeš určite krásna. Veľmi sa ti to hodí. Veľmi ti vyniknú tvoje oči, s tými šatami si vytiahla ich farbu. Doteraz som si ani neuvedomila, aké máš krásne oči," povedala učiteľka a speváčka Barbora.

NM - Janka outfit Zdroj: TV JOJ

Outfit vychválila aj študentka Viktória. "Mne sa veľmi páči to, ako to celé vyzerá. Kebyže si ja dám takéto šaty, vyzerám ako vo vreci. Máš v tom naozaj pekný zadok, prepáč. Naozaj ti to krásne formuje postavu. Páči sa mi, ako si zladila mejkap k tomu šálu, ten prsteň. Je to celé peknučké, páči sa mi to," zhodnotila. Maliarka Sonja na rozdiel od nich už v prvotnom hodnotení našla nejaké nedostatky. "Celkom sa mi to páči, ale myslím, že si použila viac detailov. Máš aj čiapočku, aj náušnice, aj prsteň, aj opasok, aj kabelku, aj šál. Aj všetko dokopy. Šál by som už nedala, pretože si myslím, že máš pekné telo a malo by byť tvoju figúru vidieť. Šál by som dala preč, aj prsteň by som dala preč, aby vynikla tvoja osobnosť," povedala.

Zo slov, ktoré súperky povedali, by jeden čakal, že blondínka dostane poriadne vysoké bodové ohodnotenie. No nestalo sa tak. Pri bodovaní boli maniačky poriadne kritické. "Janka, bola si veľmi pekná, ale musím ti strhnúť pár bodov za topánky. Dala by som tam lodičky alebo keby sme si my vymenili topánky, bola by to topka. Ďalej bod za baretku - dala by som tam šiltovku, bolo by to šmrncovnejšie. A za ten šál, lebo nebol jednoliaty," povedala Barbora a dala jej 7 bodov. "Tvoj outfit bol retro variant. Bolo to celkom dobré, ale bolo to retro a ja to nemám rada. Myslím si tiež, že šál a doplnky boli naviac, tak som ti stiahla body. Dúfam, že je to fér," zhodnotila Sonja a udelila 7 bodov. "Dnes si bola naozaj krásna. Tvoje oči bolo vidieť na kilometre. Mejkap a vlasy krásne. Celý outfit bol taký, že mi prišiel až moc. Neviem, čo mi na tom presne vadilo...asi ten šál. Možno tie boty. Ale bola si v tom krásna," skonštatovala Viktória a strhla Janke až 4 body. Vo výsledku tak redaktorka dostala 20 bodov.

Hodnotenie maniačok vyvolalo na sociálnych sieťach naozaj búrlivé reakcie. Diváčky obľúbenej relácie sa zhodli na tom, že Jankine súperky udelili málo bodov náročky, pretože taktizujú:
"Súperky taktizujú, čistá závisť."
"Super bola. Hodnotenie ostatných bolo neobjektívne."
"Podľa mňa jasná adeptka na víťazstvo. K súperkám len toľko, zákernosť, závisť a taktika. Nachádzali si na nej chyby ktoré tam ani neboli, len aby jej mohli strhnúť body..."
"Za mňa plný počet, súperiace závidia, tak už špekulujú a hľadajú chybu tam, kde nie je!"
"Áno, si krásna, ale keďže chcem vyhrať ja, tak ti musím skritizovať šál, aby som mala ako zdôvodniť body, ktoré ti dám... a ďalšia, čo navrhla k jednoznačne zimným šatám lodičky!!!! By som bola zvedavá, či chodí v tomto počasí v lodičkách. Nie, určite nechodí, ale body za to strhne. Ja rozumiem, že chcú vyhrať, ale tá výhra zas nie je až taká vysoká, aby som sa kvôli nej pred očami tisícok diváčok takto znemožnila."
"Dnešok ma doslova pobúril. Tak skvelo oblečená žena a typicky závistlivé súperky. Veď sa hovadia len ony samé. Dúfam, že Janka vyhrá."
Ako sa oblečú študentka Viktória a maliarka Sonja a koľko bodov dostanú za svoje outfity? Ako všetky outfity ohodnotí samotný stylista Marián Hornyák?


Sledujte Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!