Dobrá rada od maniačky Melindy: Dámy, viete, aká podprsenka sa hodí pod biele tričko?

Vo štvrtkovej časti bude ako štvrtá v poradí nakupovať kúsky od slovenských značiek a návrhárov očná optička Melinda. A pri skladaní svojho outfitu upozorní diváčky na dôležitý detail, ktorý môže zruinovať aj ten najlepší outfit!

Súťažiace Zuzana, Martina, Katarína a Melinda tento týždeň v Nákupných maniačkach nakupujú na tému "Slovenské značky a návrhári". Posledná sa do obchodov so sumou 300 eur vyberie očná optička Melinda, ktorá podobne ako jej súperky začne svoje nákupy v butiku špecializujúcom sa na slovenských módnych tvorcov. Zakúpené kúsky sa rozhodne skombinovať s jednoduchým tričkom v bielej farbe, ktoré bude hľadať hneď v niekoľkých obchodoch.

No už pri prvom skúšaní si uvedomí, že si na svoj deň neobliekla práve najvhodnejšiu spodnú bielizeň. Čierna podprsenka jej totiž spod bieleho nátelníka bude poriadne presvitať a tak nebude mať inú možnosť, len si vyhovujúci kúsok kúpiť. Túto situáciu využije a diváčky sa bude snažiť aj trošku edukovať. "Pod bielu by sa mala nosiť telová podprsenka. Ženy, pamätajte si to! Nie biela, ale telová, lebo biela veľmi presvitá. Ako teraz moja čierna," povie Melinda. Nuž, ako sa hovorí, aj taký "detail" akým je spodná bielizeň, môže zruinovať aj dokonalý outfit, ak nie je zvolená správne. Pomôže jej to však k získaniu väčšieho počtu bodov?


Sledujte obľúbené Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!