Počúvať zadanie stylistu pozorne sa oplatí: Zuzka sa riadila jeho slovami a vyhrala!

Víťazkou štvrtého týždňa v obľúbenej šou Nákupné maniačky sa stala trénerka Tanca Zuzka. A je tak dôkazom toho, že ak sa počas svojich nákupov naozaj riadite tým, čo povie stylista v zadaní, máte veľkú šancu na výhru!

Stylista Marián Hornyák tento týždeň pre súťažiace v Nákupných maniačkach vybral tému "Slovenské značky a návrhári". Chcel tak upriamiť pozornosť na to, že v našej krajine existuje množstvo módnych tvorcvo, ktorí si zaslúžia, aby sme o nich vedeli a svojím nákupom ich podporili. "Posolstvo, ktoré som chcel cez túto tému dať vám a cez vás to ukázať aj ostatným, je, že sú aj slovenské značky, sú aj slovenskí výrobcovia, aj slovenskí tvorcovia, pre ktorých je to chlebíkom a živia sa tým. Navrhujú a vyrábajú pekné a zaujímavé veci, kvalitné veci a je žiaduce, aby sme ich poznali a kúpou podporili," vysvetlil stylista.

Marián Hornyák pri predstavení zadania dámam povedal, ako konkrétne by si predstavoval ich súťažné outfity. Najviac sa jeho slov držala trénerka tanca Zuzana, ktorá od neho tým pádom aj získala najviac bodov. Tému totiž splnila najlepšie. "Som veľmi prekvapená, že som to vyhrala. Samozrejme, že sa veľmi teším. Teším sa aj z toho, že som sa páčila stylistovi. Že som teda vyhrala aj na základe jeho hodnotenia. Som veľmi spokojná," povedala po finále Zuzka, ktorá si zároveň pochvaľovala aj jeho výber témy. "Som rada, že mal Marián taký nápad podporiť slovenských tvorcov, lebo si myslím, že doba je taká, že potrebujú tú podporu," dodala s úsmevom.

Nákupné maniačky - Slovenské značky a návrhári Zdroj: TV JOJ