Katkin šatník vám vyrazí dych: Také kvantum vecí a chaos sme v skrini už dávno nevideli!

Na tému "Slovenské značky a návrhári" bude v dnešnej časti nakupovať živnostníčka Katarína. Skôr než sa vyberie do obchodov, nám ukáže svoj šatník. A práve z toho odvalilo nielen stylistu, ale aj jej súperky. V nemom úžase však pravdepodobne budú aj diváčky.

Tento týždeň nakupujú na tému "Slovenské značky a návrhári" trénerka tanca Zuzana, umelkyňa Martina, živnostníčka Katarína a očná optička Melinda. Za dve hodiny a rozpočet 300 eur sa budú musieť obliecť tak, aby ohúrili svoje súperky a nášho stylistu Mariána Hornyáka. Ako tretia v poradí bude svoj outfit skladať tmavovláska Katka, ktorá nám najskôr ukáže svoj šatník. Keď ho uvidíte, nebudete veriť vlastným očiam rovnako ako stylista i Katkine súperky. Vlastní totiž tak obrovské množstvo rôzneho oblečenia a doplnkov, že by si pokojne mohla otvoriť svoj vlastný butik.

NM - Katkin šatník Zdroj: TV JOJ

​Navyše, jej zbierka vecí je strihovo, štýlovo i farebne tak pestrá, že je ťažké predstaviť si, ako dlho sa ráno oblieka do práce. "Toto je presne šatník - adept na to, že všetko preč a nanovo uložiť, vytriediť a nechať si naozaj len kúsky, ktoré budú spolu fungovať. Takže, ideálny adept možno na kapsulový šatník. Pohrať sa s tým a vytvoriť si kapsuly na jednotlivé záujmy. Lebo toto takto celé pôsobí dosť strašidelne," zhodnotí Marián Hornyák.

NM - Katkin šatník Zdroj: TV JOJ

​V súvislosti s jej šatníkom sa tiež vynárala otázka, ako asi bude vyzerať jej obľúbený outfit, ktorý bude prezentovať. "Za tie roky neviem si spomenúť asi ani na jednu našu maniačku, na ktorej obľúbený outfit zo šatníka, ktorý sme videli, by som bol tak zvedavý, ako som bol na Katkin. Naozaj som ani si nevedel predstaviť z toľkých rôznych kúskov, štýlov a všehochutí, čo je schopný jeden šatník obsiahnuť, že čo z toho vyberie, aby nám to ukázala. No a tak ako som si to nevedel predstaviť, tak som dostal presne to, čo som potreboval. Alebo aj nepotreboval vidieť," uzavrie stylista. Ako Katka uchopí svoje nákupy? Vystúpi pri skladaní outfitu zo svojej komfortnej zóny a prekvapí svoje súperky?


Sledujte obľúbené Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!