Zo sivých myšiek dokonalé krásky: Pozrite sa na mejkapové premeny z Nákupných maniačok!

V obľúbenej šou Nákupné maniačky sme v uplynulých týždňoch mali možnosť vidieť šestnásť súťažiacich, ktoré skladali svoje outfity na štyri rôzne témy. Ich stylingy vždy podtrhli dokonalý mejkap a účesy, ktoré im vykúzlili naše šikovné maskérky. Ktorá premena sa vám páčila najviac?

Obľúbená šou Nákupné maniačky sa v januári vrátila na obrazovky televízie JOJ po takmer piatich rokoch a počas štyroch týždňov vysielania sa tešila veľkej obľube. Týždeň čo týždeň si dievčatá a dámy merali sily v otázke vkusu a taktiež ukazovali, aké poklady majú vo svojich šatníkoch. Finálne outfity jednotlivých súťažiacich si brali na mušku stylisti Marián Hornyák a Mirka Dobiš.

Dojem z finálnych outfitov jednotlivých súťažiacich by však nebol tak dobrý bez skvelého mejkapu a perfektných účesov. O tie sa súťažiacim starali naše šikovné maskérky - Lucia Lucid Sládečková, Linda Gunišová a Sandra Baumgartner. Tieto vizážistky dokážu so šminkami doslova čarovať a tak vo viacerých prípadoch zmenili sivé myšky na dokonalé krásky. Ktorá premena bola najlepšia? Hlasujte v ankete!