Nákupné maniačky dostali novú porotkyňu: Outfity bude hodnotiť módna ikona Ema Fajnor!

Na obrazovky televízie JOJ sa pre veľký úspech po niekoľkých mesiacoch opäť vráti legendárna šou Nákupné maniačky. Tešiť sa môžete na viacero noviniek, pričom jednou z nich je aj zmena na porotcovskom poste!

Šou Nákupné maniačky má na JOJke dlhú históriu. Vysielať sme ju začali ešte v roku 2013 a najmä medzi ženskými diváčkami sa tešila veľkej obľube. Týždeň čo týždeň si dievčatá a dámy merali sily v otázke vkusu a taktiež ukazovali, aké poklady majú vo svojich šatníkoch. Po niekoľkoročnej pauze sa Maniačky vrátili na JOJku v januári s dvadsiatimi premiérovými časťami. Tie mali veľký úspech, a preto sme sa rozhodli, že budeme v nakrúcaní pokračovať!

Nákupné maniacky 2023 Zdroj: TV JOJ

​V týchto dňoch sme odštartovali nakrúcanie nových premiérových častí, ktoré by mali byť do vysielania nasadené už túto jeseň. Diváci sa môžu tešiť na viacero noviniek. Jednou z nich je aj zmena na poste porotcu. Po boku ostrieľaného Mariána Hornyáka sa predstaví aj influencerka a módna ikona Ema Fajnor. "Novú tvár, ktorá by bola novou porotkyňou v Nákupných maniačkach sme začali hľadať pred pár mesiacmi. Na konkurz sme pozvali viacero žien, ktoré by mohli byť správne pre túto reláciu. Realizovalo sa niekoľko konkurzov, no stále sa nám nedarilo nájsť "tú", o ktorej by sme boli na sto percent presvedčení. Až zrazu sa objavila Ema Fajnor a voľba bola úplne jasná. Je to elegantná a inteligentná mladá dáma, s vkusom, so šarmom, so svojským humorom a skvelým názorom," vysvetlila dramaturgička Nákupných maniačok Ľudmila Lenárová.

Nákupné maniacky 2023 Zdroj: TV JOJ

​Diváčky určite poteší aj úplne nové moderné a krásne štúdio, v ktorom sa nakrúcanie realizuje. "Naši architekti odviedli dokonalú prácu a do bodky splnili naše predstavy," doplnila Lenárová.

Nákupné maniacky 2023 Zdroj: TV JOJ