Katka si nedá pokoj a pokračuje v urážkach: Takto sa obliekajú len ženy v Lučenci!

Stylistka Katka, ktorá tento týždeň súťaží v Nákupných maniačkach, si nikdy nedáva servítku pred ústa a vždy povie narovinu to, čo si myslí. Hoci úprimnosť nie je na škodu, pravdou je, že svojimi názormi neustále zhadzuje buď ostatné súťažiace alebo ženy na Slovensku. A výnimku vo svojej nekompromisnosti neurobí ani v dnešnej časti.

Aktuálny týždeň v Nákupných maniačkach sa nesie v duchu témy Luxusný ľan, no občas to vyzerá tak, akoby zadaním bolo Napätie. Medzi súťažiacimi je už od pondelka dusno a s každým ďalším dňom sa len stupňuje. Stylistka Katka a majiteľka obchodu s módou Moňa majú medzi sebou ostrý konflikt a ich názory sú tak odlišné, že azda ani neexistuje cesta zmierenia. Navyše, tmavovláska je neustále s niečím nespokojná a kritizuje, čo sa dá. V utorkovej časti tak zhejtovala finálny outfit usmievavej Františky, až sa nakupujúca takmer zosypala. Miernejšia nebola ani pri hodnotení jej šatníka. Vyčítala jej, že namiesto jedného kvalitného kúsku má v skrini niekoľko lacných a nekvalitných. Jej slová sa však ostatným maniačkam nepáčili a Katke za to slušne naložili. Asistentka Katarína dokonca podotkla, že svojimi slovami urazila väčšinu žien na Slovensku.

NM 2023 - moda z Lucenca Zdroj: TV JOJ

​Situácia sa však bude vyhrocovať aj v dnešnej časti, keď sa na nákupy vyberie Romana, ktorá je mamička na rodičovskej dovolenke. Pri prezeraní jej šatníka natrafia na zaujímavé a štýlové slnečné okuliare, no aj na tých si nájde niečo, čo jej prekáža. "Nemá ich vyleštené, fujky," podotkne zhnusene, no napriek tomu si ich nasadí. "Toto si ty, proste, modelka. Jej všetko pristane," zhodnotí Moňa. Katka okamžite využije situáciu a začne ju provokovať. "Počkaj, prosím pekne, retiazka sa nosí dopredu alebo dozadu?" opýta sa jej. Moňa jej len odpovie, no nenechá sa rozhodiť.

NM 2023 - moda z Lucenca Zdroj: TV JOJ

Všetko sa ale otočí vo chvíli, keď asistentka Katarína vyzve Moniku, aby z Romaninho šatníka vykladala Katke outfit. "Ona by ma totižto celú vyzliekla a prezliekla, vieš? Lebo to zasa dneska neštimuje určite. Určite mám špatne obuté boty zase," vychrlí Katka. Temperamentná blondínka jej k okuliarom dopasuje biely overal, krémovú kabelku, náramok v rovnakej farbe a biele členkové bagandže.

NM 2023 - moda z Lucenca Zdroj: TV JOJ

NM 2023 - moda z Lucenca Zdroj: TV JOJ

​Katka sa nezdrží a narovinu povie svoj názor na tento styling. Zrejme si však neuvedomí, že opäť tým bude zhadzovať ďalšie ženy. "Monika robí styling a lá Lučenec. To znamená, že všetko so všetkým. Takto sa proste obliekajú ženské v Lučenci. Za mňa teda. Aj tak si nemyslím, že ona je stylistka. Absolútne to nikdy neštudovala. Nemyslím si, že má vyštudovanú módu. Teraz si zmyslela, ráno sa zobudila, že bude stylistka, lebo mám 30 rokov skúseností s butikom. Ja mám aspoň vyštudovanú školu," povie spokojne. "Ja som neštudovala dizajn. Ja mám pedagogickú školu, ja som pani učiteľka. Ale ja mám ten dar najväčší, čo mám, a to je ten dar od Boha," uzavrie Moňa. Ako to bude pokračovať ďalej?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!