Maniačky sa chytali za hlavu! Katka škaredo obvinila súperky: Fakt im povedala TOTO?

Úvodný týždeň Nákupných maniačok sa už od pondelka nesie v duchu väčšieho či menšieho dusna. Súťažiace Katka a Monika si od začiatku nesadli a celý čas sa hádajú. Druhá vec ale je, že Katka je neustále s niečím nespokojná a všetko kritizuje. V dnešnej časti však príde nečakaný zvrat a postaví sa do úlohy obete!

Stylistka Katka má svoj špecifický vkus, ktorému je verná a podľa ktorého aj hodnotí svoje súperky v Nákupných maniačkach. Už v pondelok bez okolkov odprezentovala svoj hriešne drahý šatník, ktorý má dovedna takú cenu, že by si zaň v mnohých slovenských mestách pokojne mohla kúpiť aj byt. Netají sa tým, že luxus miluje a bez problémov si necháva od priateľa kupovať značkové oblečenie i doplnky. Na šatníky svojich súperiek sa preto pozerá cez inú optiku a viaceré kúsky skritizovala so slovami, že sú lacné a nekvalitné.

NM 2023 - štekanie Zdroj: TV JOJ

Po viacerých slovných prestrelkách ale evidentne zmenila taktiku a vo štvrtkovej časti sa pri hodnotení Katkinho šatníka zdrží komentára. Až to bude jej súperkám podozrivé. "Kati, čo sa deje? Prečo si tak stíchla?" opýta sa Romana. "Nič. Nechcem to komentovať. Budem sa na to len pozerať. Nemôžem si tu normálne prejaviť svoj názor, pretože všetky po mne štekáte. A neviete uznať," vychrlí Katka. Jej slová sa ale ostatných maniačok poriadne dotknú. "Keď nás Katka obvinila, že po nej štekáme, tak sa mi zastavil mozog. Pretože ona robí celý čas to, čo hovorila, že robíme my. Ona to robí každej jednej," skonštatuje Fany, ktorá po Katkinej drsnej kritike jej výsledného outfitu takmer odpadla. "Katarína, keď už nemá argumenty, a bude ich mať čím ďalej tým menej, tak sa zduje. Ona akože zostala ticho, že ona sa akože dištancuje. Došli jej argumenty...ona sa zachvíľočku vyblokuje sama," myslí si Monika.

NM 2023 - Monika Zdroj: TV JOJ

​Katarína má na to ale svoje vysvetlenie. "V tejto atmosfére nie je potreba nejakým spôsobom ešte ďalej vyjadrovať svoj názor. Pretože aj tak nie je vypočutý," povie urazene. S jej názorom nebude súhlasiť ani Romana. "S týmto tvrdením, že by sme po nej štekali, ja teda vôbec nesúhlasím. Podľa mňa sme úplne s relatívnym kľudom presadzovali svoj názor. Len boli to tri názory proti jej jednému. Takže z tohto dôvodu si myslím, že to brala, ako keby sme na ňu útočili," uzavrela mamička na rodičovskej dovolenke. Strhne sa v štúdiu ešte ďalšia búrka alebo už to najdramatickejšie prehrmelo?



Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!