Patrí čipkované bodyčko len do spálne alebo ho nosiť aj von? TOTO si myslia porotcovia!

Ako prvá sa v Nákupných maniačkach tento týždeň predstavila športovkyňa Rachel. Pri predstavovaní jej šatníka sme sa opäť stretli s často diskutovanou témou, ktorá sa týka viditeľného nosenia spodnej bielizne na verejnosti. A porotcovia raz a navždy povedali, aký na to majú názor!

Pätica súťažiacich v Nákupných maniačkach bude tento týždeň zostavovať outfit na tému Farebná smršť. Porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor i súperky sa budú snažiť ohúriť športovkyňa Rachel, influencer/ka Slaytiiina, študentka Nikola, dôchodkyňa Erika, kozmetička Silvia. Prvá sa na nákupy vybrala práve spomínaná Rachel, no skôr než tak urobila, predviedla poklady, ktoré má vo svojom šatníku.

​V ňom sa mala aj kúsok, o ktorom sa v módnom svete často diskutuje. "Mám tu aj príťažlivejšie kúsky, napríklad, toto bodyčko. Nosím ho k nejakým nohaviciam z vysokým pásom a veľmi dobre to vyzerá ako taký korzet, top. Ešte k tomu nejaké sako možno," povedala Rachel. Hoci športovkyňa ho nosí aj počas bežného dňa, porotcovia na to majú jasný názor. "Nie je takýto korzet náhodou spodné prádlo a nosí sa to pod nejaké oblečenie?" opýtal sa Marián. "Aj na mňa už to pôsobí dosť ako intímny kúsok zo šuplíka. Tak...s frajerom na večeru...," zhodnotila Ema. "Ešte, keď vykukne zo saka, za mňa oukej, ale tam by som skončil," doplnil Hornyák. "Tam by som ja začala," dodala Fajnor so smiechom.

NM 2023 - cipkovane bodycko Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!