Marián Hornyák vypenil, keď videl outfit súťažiacej: Ženské, TOTO sú Nákupné maniačky?

V ikonickej relácii Nákupné maniačky sa jednotlivé súťažiace snažia obliecť tak, aby ohúrili nielen svoje súperky, ale aj porotcov. Lepšie povedané, mali by sa snažiť. No občas to vyzerá tak, že svoje účinkovanie neberú príliš vážne...

Tento týždeň sa v ikonickej relácii Nákupné maniačky postavia proti sebe študentka Rachel, influencer/ka Slaytiiina, študentka Nikola, dôchodkyňa Erika a kozmetička Silvia. Za dve hodiny a rozpočet 400 eur sa budú musieť obliecť podľa zadania Farebná smršť tak, aby získali čo najviac bodov od svojich súperiek, ale i od porotcov Mariána Hornyáka a Emy Fajnor. Hoci pri súťažných nákupoch sa zatiaľ snažia, to isté sa nedá povedať v otázke outfitov, v ktorých chodia nakupovať.

NM 2023 - Marian vypenil Zdroj: TV JOJ

Pondelková maniačka Rachel sa do obchodov vybrala v čiernej bandeau podprsenke a v čiernych cyklistických šortkách. Zdôvodnila to tým, že chcela ušetriť čas v kabínkach. Dnešná súťažiaca Nikola sa zas predvedie v čiernych tričkových šatách s potlačou. Keď to zbadá Marián, nezdrží sa a poriadne vypení. "Ja neviem, ale začínam mať dilemu, či my tieto Maniačky nejako nepromujeme a nepropagujeme ako nejakú voľnočasovú zábavku, strašne ležérnu a v pohode. A super, a fa*a...a všetky sa ním tu pomaly obliekajú do teplákov a do pyžama. Toto sú Nákupné maniačky? Kurnikšopa, ženské! Predvádzate sa pred celým Slovenskom, tak sa k tomu aj adekvátne oblečte!" odkáže súťažiacim. "Inými slovami - streetwearový outfit v podobe tričkovinových šiat nás nepresvedčil," doplní Ema. Podarí sa Nikole v obchodoch vyskladať outfit, ktorým ich naopak ohúri?




Sledujet ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!