Nešportové správanie športovkyne Rachel malo dohru: Súperky i porota jej riadne naložili!

Nevie, čo je fair play? Diváčky ikonických Nákupných maniačok poriadne nahnevalo neférové bodovanie súťažiacej Rachel, ktorá všetkým súperkám dávala nula bodov preto, lebo chcela vyhrať. Vo veľkom finále ale všetko vyšlo najavo a porota i dievčatá jej to poriadne vytmavili!

Športovkyňa Rachel pôsobila od pondelka na prvý pohľad najviac nenápadne spomedzi pätice súťažiacich. Dokonca to miestami vyzeralo tak, že ju ostatné súperky ani neberú ako konkurenciu. Lenže, už v utorok sa ukázalo, že tichá dievčina má svoje spôsoby, ako mútiť vody. Každý súťažný outfit ohodnotila tabuľkou s číslom nula, pričom to odôvodnila tým, že chce vyhrať. Je prinajmenšom zaujímavé, že sa o výhru snažila zabojovať nekalým taktizovaním práve športovkyňa, ktorá by mala veľmi dobre vedieť, že základom súťaženia je fair play.

​Od momentu, keď súperke dala prvú nulu, to v diváčkach doslova vrelo. Nespravodlivé bodovanie však Rachel poriadne vytmavili porotcovia vo veľkom finále. "Máme k bodovaniu z vašej strany takú poznámku," začala Ema Fajnor. "Poznámku alebo skôr také rozčarovanie, ktoré mňa osobne veľmi zamrzelo. Tento týždeň ma jedna z vás naozaj dostala a veľmi nemilo prekvapila, lebo si dovolila siahnuť po čísle, ktoré ja mám pocit, že ešte nikto v tejto súťaži nepoužil. Dala vám všetkým nuly," upozornil maniačky Marián Hornyák.

NM 2023 - nesportova Rachel Zdroj: TV JOJ

Na súťažiacich bolo vidieť, že ich táto informácia šokovala a aj poriadne nahnevala. "Za mňa je toto naozaj veľmi nefér a ešte si aj dovolím povedať, že veľmi hlúpa stratégia. Lebo tým, že dám niekomu rovnaký počet bodov a je jedno, či je to nula, jeden alebo desať, tak nijako neovplyvním to poradie. Keď aj niekto chce vyhrať a taktizovať, tak to vlastne nechá na súperky, aby rozhodli o tom, kto vyhrá alebo nevyhrá," doplnil Marián. Ema vyzvala súťažiace, či sa chce konkrétny "módny had" priznať.

Rachel ťarchu situácie nevydržala a zdvihla ruku. "Ja nerada bodujem, ani čo sa týka známok alebo bodov," vysvetlila. Že ale celý týždeň tvrdila, že boduje tak, ako boduje, lebo chce vyhrať, im už nepovedala. "Prečo potom ideš do šou, kde sa toto od teba očakáva?" opýtal sa Slaytiiina. "Ale to neznamená, že to musím urobiť," odvrkla mu. Hoci všetkých jej správanie pobúrilo, samotná Rachel na svojom neférovom správaní nevidí nič zlé. "Podľa mňa to vôbec nebolo zákerné, pretože ja som vás ohodnotila slovne," dodala. Avšak, ukázalo sa, že taktizovať sa vôbec neoplatí. Outfity totiž nebodujú len súťažiace, ale dvadsiatimi bodmi dovedna disponujú aj porotcovia a to už je číslo, ktoré môže poradie poriadne pomeniť.

NM 2023 - nesportova Rachel Zdroj: TV JOJ



Sledujte ikonické Nákupné maniačky opäť od pondelka každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!