Súťažiace z nového zadania v Maniačkach takmer skolabujú: Fúha, ako to len zvládnu?

Ikonická šou Nákupné maniačky má pred sebou nový týždeň a s ním aj nové súťažiace a samozrejme aj novú tému. Keď si ju ale dámy z úst porotcov vypočujú, takmer skolabujú.

V relácii Nákupné maniačiky sa tento týždeň budú snažiť podľa zadania obliecť Karolína, podnikateľka Eva, študentka Vanessa, vizážistka Miška a dôchodkyňa Nora Kabrheľová. Za dve hodiny a rozpočet 400 eur sa budú musieť obliecť tak, aby očarili svoje súperky i našich porotcov – Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. A téma, ktorú im prezradia, ich tak šokuje, že sa budú chytať za hlavu! "Milé dámy, vitajte vo svojom nakupovacom týždni. Máme pre vás tvrdú tému. Vašou témou je Heavy Metal," povie Marián a súťažiace okamžite začnú "ježiškať". "Heavy Metal je taktiež estetický, ale je to veľmi špecifické. Má to špecifické prvky, farby, strihy. No a my sme chceli, aby tohtotýždňové Nákupné maniačky vyšli zo svojej komfortnej zóny," vysvetlí Ema Fajnor.

NM 2023 - Heavy metal tema Zdroj: TV JOJ

​Marián však súťažiacim podrobne vysvetlí, čo od nich tento týždeň očakávajú. "Rozhodne táto téma nie je možno až taká metalová, ako to na prvý pohľad znie. je to trošku slovná hračka. Pod metalom si, samozrejme, predstavte metalické farby a kovy, ktoré rozhodne v takejto rockovej téme nesmú chýbať. Čiže, základom rozhodne bude čierna, veľa čiernej a potom sú tu strieborná, zlatá, medená, všetky odtiene kovov, aké si len viete predstaviť. Metalické úpravy na džínsoch, metalické aplikácie, ale aj vybíjance, reťaze, šperky - veľké a masívne. Roztrhané veci, strapce, koža, koženka, Tu sa naozaj môžete vyblázniť a vyhrať. Chceme tu vidieť rockové divy," doplní Hornyák. "Chceme vidieť vaše rockové alteregá, určite sa toho nebojte a inšpirujte sa možno svojou obľúbenou rockovou kapelou," poradí Ema. Ako sa maniačky popasujú s touto témou?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o novom vysielacom čase o 16:30 na JOJke!