Norina sučka Šárika je skutočná celebrita: V nákupnom centre spôsobila hotový ošiaľ!

Keď sa dôchodkyňa Nora Kabrheľová kdekoľvek objaví, zaručene spôsobí rozruch. A to aj v prípade, že bude ticho sedieť pri káve. Súťažiaca z Nákupných maniačok však prezradila, že hotový ošiaľ medzi ľuďmi spôsobuje aj jej milovaná sučka Šárika!

Nora Kabrheľová je jednou z najznámejších slovenských dôchodkýň. Preslávila sa účinkovaním v niekoľkých reality šou, pohnutým životným osudom, manželstvami i rozvodmi. Ľudia si na nej zamilovali fakt, že vždy povie, čo si myslí a servítku si pred ústa rozhodne nedáva. Výsledkom sú trefné hlášky, ktoré kolujú po internete a bavia národ už niekoľko rokov. Nemenej známa je však aj jej psia kamarátka, sučka Šárika, ktorá po jej boku nikdy nesmie chýbať. Niet preto divu, že jej robila spoločnosť aj počas nakrúcania Nákupných maniačok. Na samotných nákupoch však chýbala. "Šarika so mnou nenakupovala, lebo bolo treba prísť skoro ráno a spala. Lebo je taká unavená už, chuderka, že ona chodí len na hodnotenie. Ona je taká dáma," povedala v rozhovore pre joj.sk.

NM 2023 - Norika a Sarika Zdroj: TV JOJ

​Noru ľudia spoznávajú kamkoľvek príde a inak to nebolo ani počas nakrúcania Nákupných maniačok. Zaujímavosťou však je, že rovnakú pozornosť od ľudí si užívala aj jej sučka. "Ľudia ma samozrejme spoznávali. Ešte aj s predavačkami z predajne, kde som kupovala okuliare, som sa fotila. Aj Šárika dávala fotky. Dokonca, keď šla Šarika s mojím asistentom, čo sa mi o ňu staral, tak ju ľudia spoznávali a fotila sa aj bezomňa. Vedeli, že je to Šarika. Je to regulérna celebrita," vysvetlila so smiechom.

NM 2023 - Norika a Sarika Zdroj: TV JOJ

Celý rozhovor s Norou Kabrheľovou si pozrite vo videu HORE!


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!