Porotcovia výberom témy súťažiace potrápia: Takéto zadanie sme tu ešte nikdy nemali!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň a to s novou päticou súťažiacich a, samozrejme, s novou témou. Tá ich poriadne vystraší, pretože bude poriadne poetická!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať študentka Žaneta, opatrovateľka Katarína, administratívna pracovníčka Linda, čašníčka Simona a podnikateľka Adela. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby očarili nielen svoje súperky, ale aj porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve z ich úst sa dozvedia aj znenie tohtotýždňového zadania. "Milé účastníčky tohtotýždňových Nákupných Maniačok, my sme si pre vás s Mariánom pripravili skutočne krásnu poetickú tému," začne Ema tajomne. "Táto téma bude naozaj veľmi špecifická. Ešte sme takúto nemali a znie: Romantický vidiek," povie Marián.

NM 2023 - téma Romantický vidiek Zdroj: TV JOJ

​Len čo to vysloví, dievčatá vytreštia oči. "Táto téma vám skutočne dovoľuje siahať po takých nežných a romantických materiáloch. Môžete používať dlhé sukne, čipku, rôzne výšivky... naozaj si predstavte, že ste v nejakom britskom veľkom svetovom románe. Máte zapletené vlasy a je to naozaj veľmi poetický obraz a poetický outfit. Môžete sa držať zemitých farieb, ako sú zelená, hnedá, krémová, off white. Možno sa nemusíte báť ani prírodnej kože, to znamená, že by som zdôraznila prírodné materiály. Predstavte si, že ste víla alebo elfka," vysvetlí Fajnor.

Postup, ako túto tému správne uchopiť, im dá aj Hornyák. "Rozhodne do tejto témy patria rôzne výšivky, háčkované detaily, madeira...špecifické prírodné materiály. Predstavte si, že na tom vidieku to asi nie je úplne prehýrené farbami. Skôr sa držte tých zemitých odtieňov. Prírodný ľan, prírodná bavlna, prírodná koža, brúsená koža. Nechceme vidieť žiadne pančuchy a podobné doplnky, ktoré sú skôr typické pre mestský priestor. Takže, zostávame na vidieku, beháme po lúke, užívame si to pri potoku a veľmi sa tešíme, ako si možno spolu zatancujeme okolo ohňa v piatok vo finále," doplní Marián. Ako si s témou Romantický vidiek súťažiace poradia?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!