Súperky jej skritizovali šatník a potom...Veľké prekvapenie pre Katku: Wau, to je krásne!

Toto naozaj nečakala! V utorok v šou Nákupné maniačky skladala svoj súťažný outfit opatrovateľka Katka. Kým ona behala po obchodoch, súperky hodnotili jej šatník. Jeho obsah sa im vôbec nepáčil a dosť ho skritizovali. O to väčšie bude prekvapenie, ktoré si na stredu pre Katku pripravia.

Tento týždeň v Nákupných maniačkach skladajú svoje outfity na tému Romantický vidiek študentka Žaneta, opatrovateľka Katarína, administratívna pracovníčka Linda, čašníčka Simona a podnikateľka Adéla. V dnešnej časti sa staneme svedkami naozaj krásnej veci. Kým v utorok Katka nakupovala, súperky nahliadli do jej šatníka a príliš potešené neostali. Práve naopak. Jej oblečenie skritizovali a nazvali ho obstarožným. Zhodli sa na tom, že mladá a krásna žena ako Katka by sa mohla obliecť trošku modernejšie, aby viac vynikol jej šarm. "Ja si úprimne myslím, že Katka má na to byť diva. Má krásnu postavu, má krásne vlasy, má veľmi pekné oči. Je to pekná žena, len by mohla trošku dbať na svoj vzhľad," zhodnotí Simona.

NM 2023 - prekvapenie pre Katku Zdroj: TV JOJ

​Neostane však len pri slovách. Keď budú súťažiace sedieť na káve, Katku poriadne prekvapia. "Prichystali sme si pre teba niečo a dúfam, že sa ti to bude páčiť," povie Simona a z papierovej tašky vytiahne dva balíčky, ktoré dá Katke. Keď si ich rozbalí, ostane dojatá natoľko, že sa ledva zmôže na slová. Dievčatá jej totiž darujú zopár štýlových kúskov, aby trošku vynovila svoj šatník. "Veľmi som sa bála, že sa Katka urazí. Na moje prekvapenie to prijala veľmi pekne a veľmi sa potešila. Bolo to na nej vidno," skonštatuje Žaneta. "Keď sa dnes Katke dával darček, mala som z toho radosť aj za ňu, pretože som videla, aká je z toho rozklepaná, ako jej žiarili oči a ako sa teší. Bola veľmi prekvapená, že nič také od nás nečakala," povie Adéla. Radosť a nadšenie potvrdí aj samotná Katka. "Baby ma dnes veľmi prekvapili tým, čo mi dali tie darčeky. Bolo to naozaj nečakané. Beriem to pozitívne. Beriem to tak, že nemyslia to v zlom," vysvetlí s úsmevom.

NM 2023 - prekvapenie pre Katku Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!