Víťazka Maniačok sa po finále ani nezmohla na slová: Simona sa od dojatia rozplakala!

Aktuálny týždeň v ikonickej relácii Nákupné maniačky sa dostal do svojho finále a v piatok sme spoznali jeho víťazku. Na základe bodovania od súperiek i porotcov sa na tému Romantický vidiek obliekla najlepšie čašníčka Simona, ktorá sa po vyhlásení výsledkov ani nezmohla na slová!

Súťažiace v ikonickej relácii Nákupné maniačky dostali tento týždeň od porotcov tému Romantický vidiek. Svoje outfity sa podľa tohto zadania snažili za dve hodiny a s rozpočtom 400 eur poskladať študentka Žaneta, opatrovateľka Katka, administratívna pracovníčka Linda, čašníčka Simona a podnikateľka Adéla. Vo štvrtok však utorková súťažiaca zo zdravotných dôvodov odstúpila a tak už boli v hre len štyri maniačky.

NM 2023 - Romanticky vidiek Zdroj: TV JOJ

​Najviac bodov od súperiek i porotcov dostala Simona a stala sa tak tohtotýždňovou víťazkou. Keď porotcovia Marián Hornyák a Ema Fajnor vyhlásili výsledky, blonďavej čašníčke okamžite vyhŕkli slzy šťastia. Od dojatia sa chvíľku ani nezmohla na slová. "Ako päťsto eur poteší človeka?" opýtala sa nadšene Ema. "Ako málo stačí ku šťastiu," doplnil Marián.

NM 2023 - Romanticky vidiek Zdroj: TV JOJ

​Keď sa Simona upokojila, vysvetlila, prečo pre ňu výhra tak veľa znamená. "Nejde o tie peniaze, ale hlavne o ten váš názor. Som veľmi rada, že súhlasíte s tým, ako som poňala túto tému. A, že sa vám to páčilo. Som rada aj za tú kritiku, aspoň nabudúce budem vedieť, aké prvky môžem používať alebo nebudem používať. Aj keď neviem, či niekedy budem takýto outfit skladať. Ale úprimne, nečakala som to. Veľmi príjemne som prekvapená. Ďakujem," zhodnotila Simona.
Akú tému dostanú súťažiace nasledujúci týždeň?


Sledujte ikonickú reláciu Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!