Súťažiace v Maniačkach budú novou témou ohúrené: Porotcovia vymysleli skutočnú lahôdku!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň a to s novou päticou súťažiacich a taktiež s novou témou. Súťažiace ňou budú ohúrené, pretože porotcovia si pre ne pripravili skutočnú lahôdku!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať visual merchandiser Lujza, Veronika, učiteľka Beáta, kozmetička Iveta a modelka Terezie. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby očarili nielen svoje súperky, ale aj porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve z ich úst sa dozvedia aj znenie tohtotýždňového zadania. "Zdravím vás, dámy. Vitajte vo svojom nakupovacom týždni, máme pre vás fantastickú tému. Veľmi sa potešia, možno Ema ani nie ako veková kategória, ale naše mamičky...lebo sme si pre vás pripravili tému, ktorá bola glorifikovaná pre módu a módnou esenciou. Už to nevydržím, musím vám to povedať. Vašou tohtotýždňovou témou bude obliecť sa ako Talianska diva. Takže, Bella Italia! Poďme do toho! Nebojte sa, buďte odvážne, sebavedomé,"odkáže im Marián Hornyák.

NM 2023 - Talianska diva Zdroj: TV JOJ

​Ema Fajnor tému ešte bližšie špecifikuje. "Môžete sa inšpirovať aj známymi osobnosťami, ktorých outfity sa nesún v tomto štýle, napríklad, Monica Belucci. Sme otvorení tmavým farebným kombináciám ako burgundy, krvavočervená, temná čierna alebo aj jemnučká biela. Sú vítané korzety, hlboký výstrih, vypasovaný pás. Buďte zmyselné bohyne," navedie ich porotkyňa. Aby súťažiace vyskladali outfit čo najlepšie, Marián im dá ďalšie indície. "K tomu všetkému ešte veľké sukne, veľké šaty, veľké vzory, výšivky, kvety, veľa aplikácií, výrazné zlaté šperky - Talianky nenosia kovy a striebro. Musí tam byť zlato. Klobúky, baretky, ozdoby na hlavu, veľké náušnice, červené pery, to asi musí byť ako základ. Veľmi kvalitné a zaujímavé kabelky, super obuv. Lebo to je synonymum - talianska móda, talianske topánky, talianske kabelky. Vyhrajte sa s tým, doprajte nám i sebe. Buďte veľkolepé, výrazné a ja sa teším," dodá nadšene. Ako túto tému zvládnu naše súťažiace?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!