Dámy, obľubujete tento typ šortiek? Porotcovia povedali, KEDY by ste ich už nemali nosiť!

V Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Talianska diva visual merchandiser Lujza, asistentka Veronika, učiteľka Beáta, kozmetička Iveta a modelka Terezie. A aj v dnešnej časti opäť nebude núdza o rôzne tipy, ako vylepšiť svoj štýl!

Tmavovláska Veronika má 32 rokov a pracuje ako asistentka. Skôr než sa vyberie s rozpočtom 400 eur do obchodov, aby sa obliekla ako Talianska diva, nám ukáže svoj šatník. Ten bude plný elegantných ženských kúskov aj ihličkových lodičiek. Keďže jej štýl je už na prvý pohľad pomerne jasne definovaný, o to viac porotcov prekvapia niektoré kúsky, ktoré v relácii ukáže.

NM 2023 - šortky Zdroj: TV JOJ

​Veronika sa totiž pred kamerami pochváli miniatúrnymi džínsovými šortkami, ktoré toho asi veľa nezakryjú. To porotcov mierne rozladí a diváčkam poradia, kedy by už takýto typ odevu nemali nosiť. "Keď som nazvala tú tyrkysovú sukničku detskou, tak toto už úplne nazývam nevhodné do šatníka dospelej ženy. Akože...určite je v tom sexi, ale nemyslím si, že to je to, ako chceš na ľudí pôsobiť. Podľa mňa ti to uberá na rešpekte a tak. Myslím, že od istého veku to nie je úplne vhodné, dajme tomu. Aj keď v tom vyzeráš super, ale chceš na ľudí pôsobiť na úrovni," povie Ema Fajnor. "Alebo takto - my to nosiť neodporúčame," doplní ju Marián Hornyák. Ako si Veronika poradí s témou Talianska diva?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!