Eva súperky šokuje outfitom ako z erotického veľtrhu a potom: Striptíz rovno v kaviarni!

V ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň súťažiace skladajú svoje outfity na tému Pracujúce dievča. Pätica milovníčok módy je naozaj rozmanitá, no od začiatku na seba najviac pozornosti strhávajú dve dámy - extravagantná Karin a poriadne svojrázna Eva. Nuž, a práve zrelá šesťdesiatnička urobí aj v dnešnej časti poriadny rozruch!

Šesťdesiatnička Eva je v ikonickej relácii Nákupné maniačky už od prvej chvíle absolútne neprehliadnuteľná. Už v pondelkovej časti na seba strhla takmer všetku pozornosť nielen vďaka svojráznemu správaniu, ale aj vďaka dievčenskému účesu a poriadne hlbokému výstrihu. V utorkovej epizóde ešte pritvrdí a svoje súperky šokuje mimoriadne vyzývavým outfitom. "Evi, a ty čo? Ideš na nejaký erotický veľtrh dnes s týmto outfitom alebo...?" opýta sa pri káve modelka Júlie. "Ja by som povedala, že rozdiel medzi erotickým outfitom a rockerským je dosť tesný. Pretože ja si nemyslím, že je to erotický outfit. Ja si myslím, že je to rockový outfit," povie súperkám Eva. Tmavovláskin názor sa však po tomto vysvetlení rozhodne nezmení. "O Evinom outfite si myslím, že sa naozaj nebojí. Každý deň sa prekonáva a odhaľuje sa viac a viac. A asi ho má zo sex shopu," skonštatuje s úsmevom.

Eva to rozbalila aj vo včerajšej časti:

​Dievčatá budú zvedavé, prečo sa Eva oblieka tak vyzývavo. "Cítiš sa pohodlnejšie, keď máš taký výstrih?" bude sa zaujímať Ilona. Svojská blondínka však bude mať pohotovú odpoveď aj na túto otázku. "Ja sa cítim hlavne žensky. Pretože ja si naozaj myslím, a hovorila som to veľakrát, že k žene patrí výstrih a ženské oblečenie. Neviem prečo si ženy zakrývajú prsia, pretože to patrí k žene a patrilo to odjakživa," zhodnotí. Po chvíli ale povie aj to, že nosenie výstrihov je podľa nej dôležité aj z čisto existenčného hľadiska. "Pohľad na prsia mužom predlžuje život. A ženám skracuje život to, že výstrihy nenosia," zaperlí Eva. Popri káve si navyše na Júliin popud ešte viac rozopne zips na šatách a ukáže im svoje prednosti v podprsenke v celej kráse. Nuž, tento týždeň bude v Maniačkach poriadne veselo...

NM 2023 - Eva outfit Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!