Tipy od Emy a Mariána vylepšia váš štýl: TOTO je podľa nich najväčšie módne faux-pas!

Štýl a vkus sú veľmi individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V móde však existujú otázky, na ktoré sa dá odpovedať jednoznačne. Ako napríklad - čo je podľa porotcov z Nákupných maniačok skutočné módne faux-pas?

Porotcovia Ema Fajnor a Marián Hornyák sa pohybujú v odlišných prostrediach a sú taktiež príslušníkmi iných generácií. Ich hodnotenie súťažných outfitov je preto kompexnejšie. Často sa pri posudzovaní zhodnú, ale často sa stáva aj to, že majú na rovnaké veci rozdielne názory. Zaujímalo nás preto, ako budú odpovedať na otázky týkajúce sa štýlu. Dnes vám prinášame ich názor na oblasť módnych trapasov.

Marián Hornyák má na tému faux-pas v outfitoch úplne jasný názor. "Telové pančuchy v sandáloch, krátke "dlhé" šaty a vetrovka na spoločenských šatách," povedal porotca. Trošku inak poňala svoju odpoveď Ema Fajnor. "Také klasiky v podobe trčiacich ceduliek či nevyžehleného odevu, nesprávne zvolenej veľkosti či špinavého oblečenia poznáme všetci. Inak verím, že väčšinu kúskov je možné pekne naštylizovať, aj keď nakladajme opatrne s lakovanými legínami. Keď už, tak ich, napríklad, kombinovať s pleteninou," vysvetlila tmavovláska.

NM 2023 - modne faux pas Neodstránené cenovky v outfite sú podľa Emy faux-pas. Zdroj: Profimedia

NM 2023 - dlzka siat Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!