Porota vymyslela pre súťažiace krásnu tému: Maniačky budú ako vystrihnuté z rozprávky!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Opäť uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá budú svoje outfity skladať na novú tému. A tá bude naozaj nádherná. Doslova ako vystrihnutá z rozprávky!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Nina, Nina, Diana, Mária a Judit. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby očarili nielen svoje súperky, ale aj porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni dievčatám prezradia aj znenie tohtotýždňového zadania. "Zdravím vás, dámy. Je tu tá chvíľa, na ktorú istotne čakáte a tou je vaše zadanie na tento týždeň. Vašou úlohou je obliecť sa ako...," bude dramaticky napínať Marián Hornyák.

NM 2023 - Oblec sa ako Popoluska tema Zdroj: TV JOJ

​Vzápätí Ema Fajnor prezradí tému a zároveň vysloví dve podmienky, ktoré musia outfity súťažiacich spĺňať, aby boli hodnotiteľné. "Popoluška! My ako módna porota vám dávame rovno dve podmienky, ktoré od vás budeme v outfitoch vyžadovať. Prvou podmienkou je, aby ste mali legendárne Popoluškine črievičky - lodičky. Obuv na opätku je podmienkou prvou. Druhá podmienka je, aby ste boli krásne. Aby ste boli najlepšou verziou samej seba. Aby ste zaujali princa, aby ste boli naozaj nádherné princezné," povie Ema. Ako sa súťažiace popasujú s touto témou?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!