Dychberúca premena súťažiacej Judit: Maskérka a outfit z nej urobili skutočnú Popolušku!

Stala sa z nej iná žena! Tento týždeň v ikonickej relácii Nákupné maniačky súťaží aj onkologická pacientka Judit, ktorá má naozaj neľahký život. Pri aktuálnej téme Obleč sa ako Popoluška mali preto všetci veľké očakávania, ako bude vyzerať jej premena. A tá bola dokonalá!

Ako posledná sa tento týždeň v Nákupných maniačkach s rozpočtom 400 eur vybrala do obchodov súťažiaca Judit. Štyridsiatnička bojuje s vážnym onkologickým ochorením, ktoré ju pripravilo o vlasy a tak začala nosiť parochňu. So súperkami však vytvorili súdržný tím, ktorý sa na týždeň stal jej druhou rodinou. Rozhodla sa, že pred nimi nemá čo skrývať a už v utorok si dala dole parochňu. Toto gesto všetkých neskutočne dojalo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)


Všetci boli nesmierne zvedaví, ako dopadne jej piatková premena a mali veľké očakávania. "Juditka dnes veľmi prekvapí, pretože jej nákupným poradcom je jej syn, ktorého miluje najviac na svete. A, keď sú spolu dve osoby, ktoré majú medzi sebou tak silný vzťah a tak silné puto, nemôže z toho vzísť nič zlé," zhodnotila Diana.

NM 2023 - Judit premena Zdroj: TV JOJ

NM 2023 - Judit premena Zdroj: TV JOJ

​Ku krásnemu outfitu, ktorý si Judit kúpila spolu so svojím synom, pridala ruku k záverečnému dielu aj naša šikovná maskérka Júlia. "Dnes to bola pre mňa veľká výzva líčiť Juditku a dať ju do podoby Popolušky. Juditka nemá žiadne chĺpky na obočí, ani malinký náznak. Takže celé sme si ho museli vymerať tak, ako keď sa robí permanentný mejkap a chĺpok po chĺpku namaľovať," vysvetlila v relácii. Pre Judit si pripravila aj veľké prekvapenie - zohnala pre ňu špeciálnu parochňu, aby bol jej výzor dokonalý. "Veľmi sa mi páči, že sme zohnali parochňu, ktorá bola prirodzená. Vyzerala v nej krásne. Sadla jej k pleti, k očiam, úplne ako na ňu šitá," dodala Júlia s úsmevom. Premena bola naozaj dokonalá a doslova vyrážala dych. Pozrite si to vo videu HORE!

NM 2023 - Judit premena Zdroj: TV JOJ


Celý emotívny týždeň Nákupných maniačok nájdete na JOJ Play!

Sledujte ikonickú reláciu Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!