Nové zadanie od porotcov bude poriadne šťavnaté: Pôjde o rivalitu a sebavedomie!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Opäť uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Zadanie, ktoré im porotcovia povedia, bude poriadne šťavnaté!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Terézia, Ľubomíra, Sára, Zdena a Melisa. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby očarili nielen svoje súperky, ale aj porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni dievčatám prezradia aj znenie tohtotýždňového zadania. "Dámy, vitajte v novom týždni Nákupných maniačok. My sme si pre vás s Mariánom pripravili dosť šťavnatú tému. Pôjde tam o rivalitu, o to, aby ste vyzerali dosť sexi. Téma znie nasledovne: obleč sa na stretnutie s novou partnerkou tvojho ex. No, a Marián ti povie, ako máš vyzerať," povie Ema Fajnor.

NM 2023 - Stretnutie s partnerkou exa Zdroj: TV JOJ

​Hornyák súťažiacim podrobne vysvetlí, ako si ich finálne outfity predstavuje. "Podľa mna je to úplne zjavné. Chceš vyzerať sebavedomo, to by som dal úplne na piedestál. Zaujímavo, atraktívne, trošku sexi. Ja by som to s tým sexi úplne nepreháňal, lebo zase, aby to nebolo také, že odradíme niekoho. A nechcete predsa chodiť v spodnom prádle na mólo. Takže, viac dbať na to, aby ste boli ženské, rafinované, neodolateľné. Aby ho aj možno trošku zamrzelo, že sa vás vzdal. A, samozrejme, aby jeho novú partnerku minimálne napadli otázky: ako mohol takúto kosť nechať? Verím, že to dáte úplne na veľké kráľovné a tešíme sa na vás vo finále," doplní Marián. Ako sa súťažiacim podarí zvládnuť túto tému?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný den o 16:30 na JOJke!