Odhalená Sára počas finále hrubo urazila porotcov: TOTO si ešte nikto nedovolil povedať!

Už to prepískla! Súťažiaca Sára počas finálneho hodnotenia outfitov porotcami neuniesla kritické slová na jej adresu. Keď potom dostala možnosť na to zareagovať, nedala si servítku pred ústa a hrubo urazila porotcov!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladali svoje outfity na tému: Obleč sa na stretnutie s novou partnerkou svojho ex. Hoci mali dámy rovnaké zadanie, počas finále sme mali možnosť vidieť päť rôznorodých outfitov. Mladučká Sára poňala spomínanú tému svojsky a na mólo prišla oblečená tak, akoby sa inšpirovala heslom zo známej rozprávky - ani oblečená, ani nahá. "Šla si na to s naozaj najväčšími a najtvrdšími ženskými zbraňami. Za mňa až tak možno príliš. To, čo by si možno považovala za svoju silnú stránku alebo zbraň, tak u mňa to práveže ti ten arzenál uberá. Oveľa viac by sa mi páčilo, keby tam prišiel element, ktorý by trošku priniesol rúško tajomstva. Že nemusíme hneď vidieť všetky zbrane, ktoré máš v rukách," povedal jej Marián Hornyák. Jeho slová sa jej už na prvý pohľad nepáčili, a keď dostala slovo, poriadne ho urazila. "Marián je trošku sto rokov za opicami," povedala so smiechom.

NM 2023 - Sára Porotcovia i súperky Sáre vyčítali, že vo svojom outfite pôsobí vulgárne. Zdroj: TV JOJ

​Že ukázala až príliš veľa pokožky, jej vyčítala aj Ema Fajnor. "Slabinou tohto outfitu je, že si kombinovala dve sexi zbrane naraz. Aj výstrih, aj šortky. Ja mám do toho čo hovoriť, keď tu mám holú nohu a takmer aj poprsie vonku. Ale toto je za mňa také prvoplánové," zhodnotila. Sára sa nedržala komentára ani na jej adresu. "Emka ma tiež trošku sklamala, lebo tiež bola tak podobne oblečená ako ja. Tiež by som si mohla o tom pomyslieť svoje," povedala blondínka.



Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!