Dámy, hľadáte ideálny outfit na Štedrý deň? Inšpirujte sa tipmi od porotcov z Maniačok!

Sviatočné obdobie je ideálnym časom na to, aby sme zo svojich šatníkov vytiahli tie najkrajšie kúsky, ktoré v nich máme. Porotcovia z ikonických Nákupných maniačok radia - nešetrite flitrami, luxusnými materiálmi a doplnkami!

NM 2023 - vianocne outfity Zdroj: TV JOJ

​Ema Fajnor:
Kombinácia zlatých flitrov v podobe oversized bombery a zelených púzdrových šiat, ma samú prekvapila! Je to práve nečakanou funkčnosťou týchto dvoch strihov a farieb, ktoré som si zamilovala. Tento outfit by mohol byť moderným twistom na 60te roky minulého storočia. Starosvätskú atmosféru by mohli ešte podtrhnúť topánky na nižšom hrubom opätku, no ja som zvolila sexy sandálky.

Marián Hornyák:
Zamat je elegantným a slávnostným materiálom a je vhodný pre pánov rovnako ako aj pre dámy. Mňa zaujala oriešková farba, ktorá poteší nielen štedro-večernú Popolušku. Je dobrou pánskou alternatívou k zlatej farbe, ktorá sa nájde skoro v každej vianočnej domácnosti.

NM 2023 - vianocne outfity Zdroj: TV JOJ

​Ema Fajnor:
Ako ste mohli postrehnúť, jednoducho milujem flitre. Sú ukecané, nepriehladnuteľné a práve v tom je ich sila. Aj preto som sa rozhodla zakomponovať tento materiál do všetkých troch vianočných outfitov. Flitre majú v slávnostnom oblečení svoje miesto, tak ich vytiahnite tieto sviatky zo skrine aj vy. Ku takémuto kúsku nemáte veľa roboty so zvyšnými elementami outfitu. Ku flitrovej sukni stačí už len jednoduchý svetrík, náušnice a štýlový outfit je na svete.

Marián Hornyák:
Károvaný tartan je veľmi vhodný na vianočné obdobie. Ja som zvolil bordovo-modrú kombináciu, z ktorej som podporil práve červenú rolákom, ktorý dodáva ležérnejší výraz aj do domáceho prostredia.

NM 2023 - vianocne outfity Zdroj: TV JOJ

​Ema Fajnor:
Zlatá + čierna sú nesmrteľnou klasikou. Ja som však mala potrebu pretvoriť aj klasiku na svoj obraz. Aktuálne sú vo svete flitrov veľkým trendom flitre mnohých veľkostí, mále, obrie a ideálne na jednom kuse odevu. Presne tak ako je to na mojej sukni. Musím uznať, že tá sukňa je až moc a naozaj vyzerá ako divadelný kostým. Preto som ku nej zvolila čierny svetrík s volánom a prepojila kúsky tenkým opaskom so zlatou prackou. Nezabúdajte vo svojich outfitoch na opasky, funkčné: také, ktorá držia nohavice alebo tie na oko, ktoré vám zvýraznia pás

Marián Hornyák:
Klasika v podobe vianočného "svetra se sobem" Marka Darcyho môže byť gýčovým spestrením sviatočného dňa, ale môže vyzerať aj vkusne. Okrem výberu samotného svetra tomu dopomôže košeľa s kravatou alebo motýlikom.