Ako vyzerať upravene aj bez veľkej snahy? Tieto kúsky by mala vlastniť každá žena!

Ikonická relácia Nákupné maniačky sa vráti na JOJku aj s novými časťami už 22. januára. Skráťte si čakanie na premiérové epizódy a inšpirujte sa vo svojich outfitoch tipmi od porotcov Mariána Hornyáka a Emy Fajnor!

Skriňa praská vo švíkoch a napriek tomu je niekedy veľmi ťažké vyskladať outfit, s ktorým by sme boli spokojné. V hlave si premyslíme kombináciu, no v skutočnosti nevyzerá tak dobre, ako sme si to predstavovali. A tak vymeníme zvršok, oblečieme si iný spodok, vrátime pôvodný zvršok, skúsime jedny topánky, ale napokon zistíme, že predsa len by sa viac hodili tie druhé. Kombinovaním zabijeme veľa času a na konci aj tak nie sme úplne spokojné s tým, čo sme si vybrali. Opisovanú situáciu zrejme pozná mnoho dievčat a žien. Ak ste to už zažili aj vy a chceli by ste vyzerať upravene a štýlovo, aj bez dlhého skladania outfitu a námahy, vyskúšajte tipy našich porotcov z Nákupných maniačok.

Základom je mať v šatníku kúsky, ktoré vyzerajú dobre vždy a za každých okolností. Podľa Mariána Hornyáka sú takýmito základnými a univerzálnymi kúskami, ktoré by mala mať doma každá žena, jednoduchá biela košeľa a malé čierne šaty. Dajú sa skombinovať na mnoho spôsobov a pôsobia upravene. Svoj tip má aj Ema Fajnor. "Odev vo forme kompletu je na nezaplatenie a šetrí to čas. Ja som do svojho šatníka aktuálne pridala v tmavom denime džínsy a denimovú košeľu, ktoré sú spolu veľmi štýlové a nemusím hodinu vymýšľať outfit. Viem, že to vyzerá super," vysvetlila.

NM 2023 - komplety Zdroj: TV JOJ

Pri kúpe kompletov, ktoré sú už nejaký ten čas nesmierne populárne a v obchodoch sa dajú kúpiť v rôznych variáciách, však vyberajte skôr nadčasové kúsky než tie podľa najnovších trendov. "Absolútne chápem, že je teraz veľkým trendom nosiť cropnuté veci. Musím vám ale povedať, dámy, takú radu...vstúpila som si do svedomia a aj do šatníka. Pred rokom som takéto kúsky aj ja rada nosila, ale väčšinu som už dala preč. To práve z toho dôvodu, že naozaj som si uvedomila, že tieto strihy môžu veľakrát pôsobiť lacno a sú skôr nelichotivé ako lichotivé. Nepôsobí to ako upravená žena. Ak by to sako bolo dlhšie, alebo aj tie šortky, tak desať bodov," povedala Ema na margo kompletov v jednej z častí Nákupných maniačok.


Sledujte nové časti ikonických Nákupných maniačok už od 22. januára na JOJke!