V Maniačkach nás čaká poriadne odvážny týždeň: Po rokoch budú znovu súťažiť muži!

Ikonická relácia Nákupné maniačky sa s novými epizódami vracia na JOJku od 22. januára a hneď úvodný týždeň bude poriadne zaujímavý a odvážny. Svoje súťažné outfity v ňom totiž budú skladať páni!

V nových častiach ikonických Nákupných maniačok sa diváci a diváčky môžu tešiť na poriadnu dávku módy, štýlu a praktických tipov, ale aj na veľké prekvapenie. Po rokoch sa totiž na nákup súťažného outfitu vyberú aj muži! "V nasledujúcej sérii čaká divákov úžasný obsah, úžasné outfity, veľmi zaujímavý výber účinkujúcich. Uvidíte rôzne typy nielen žien, ale aj mužov. Kopec módnych výstrelkov i dobrých módnych rád," prezradila s úsmevom dramaturgička a režisérka Maniačok, Ľudmila Lenárová.

NM 24 - pansky tyzden Zdroj: TV JOJ

Práve páni sa na lov štýlových kúskov vyberú hneď počas úvodného týždňa a už podľa prvých záberov je jasné, že to bude naozaj zaujímavé, pestré a originálne. Vďaka pätici súťažiacich uvidíme inú stránku pánskej módy a opäť si pripomenieme, že móda je v prvom rade hra a je o zábave. "Maniaci" nám vo svojich šatníkoch ukážu mnohé poklady, ktoré by si pre seba rada ukoristila aj nejedna dáma. Máte sa na čo tešiť!


Sledujte ikonické Nákupné maniačky už od pondelka 22. januára každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!