Ladíte v outfitoch kabelku s topánkami? Držte sa týchto tipov a vyhnete sa prešľapu!

V ikonickej relácii Nákupné maniačky sa pravidelne stretávame s tým, že mnohé súťažiace si potrpia na tom, aby mali topánky zladené s kabelkou. Hoci toto pravidlo kedysi platilo, je už dávno prekonané. Ak sa ale tohto zvyku neviete zbaviť, máme pre vás tip ako to robiť štýlovo!

Štýl a vkus sú veľmi individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky to máme možnosť vidieť týždeň čo týždeň. V móde však existujú určité nepísané pravidlá, ktorými by sme sa pri skladaní našich outfitov mali riadiť, ak chceme vyzerať štýlovo a upravene. Hoci v minulosti platilo, že topánky a kabelka musia byť za každých okolností zladené, už dlhé roky to neplatí. Napriek tomu to ale mnohé dámy stále robia - nielen v Nákupných maniačkach, ale aj v bežnom živote.

NM 23 - ladenie topanok s kabelkou Zdroj: TV JOJ

​Iste, kabelka a topánky v absolútne odlišných farbách môžu niekomu pripadať čudne a navodzovať dojem, že sa skombinovalo hocičo s hocičím. Ak je to aj váš prípad a na zladených doplnkoch si vyslovene potrpíte, skúste sa inšpirovať tipom od Mariána Hornyáka. "Ladenie topánok s kabelkou je prežitkom už desať rokov, čo točíme túto reláciu. To už všetci asi dobre vieme. Ale, keď už niekto naozaj na tom lipne a nevie sa zbaviť tohto zvyku, tak toto je možno tá dobrá cesta. Že ladiť to tón v tóne. Nemusí to byť rovnaký odtieň, ale zostaneme v rovnakej farebnej škále," povedal v jednej z epizód na margo súťažiacej, ktorá skombinovala sandále a kabelku v rôznych odtieňoch lilavej.

NM 24 - ladenie topanok s kabelkou Zdroj: TV JOJ

​Ako to ale v súčasnosti nerobiť, ukázali počas uplynulého týždňa hneď dve súťažiace - pondelková Júlia a utorková Jana. Jedna stavila na béžovú so zlatými cvokmi, druhá zainvestovala do červených lakovaných čižiem a kabelky v rovnakom duchu. "Zase kombinujeme topánky s kabelkou takým prvoplánovým spôsobom ako v Maniačkach roku Pána pred Kočišíkom...," zhodnotil Marián počas Júliiných nákupov.

NM 24 - ladenie topanok s kabelkou Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!