Ceny vo Vanessinom šatníku Lucii vyrazia dych: Kabelka v hodnote nájomného za byt!

Tomu sa povie poriadny šok! V stredu sa budú súťažiace v Nákupných maniačkach kochať Vanessiným šatníkom. Utorková Lucia v ňom však zažije nepríjemné prekvapenie, keď zistí, že jej súperka vlastní kabelku v cene, akú ona platí za nájomné!

Ako tretia v poradí sa na nákupy outfitu na tému Výpredaje vyberie 19- ročná študentka Vanessa. Už od pondelka bolo vidieť, že sa v móde cíti ako ryba vo vode a potrpí si na pekné oblečenie. Súperky preto očakávali, že v jej šatníku nájdu veľa krásnych kúskov. Taktiež rátali s tým, že jej veci zrejme nebudú patriť k tým najlacnejším. A tak aj bolo. Len čo vstúpili do blondínkinho šatníka, zbadali hneď niekoľko kúskov od veľmi známych značiek. "Myslíte, baby, že toto je značková kabelka? Koľko to môže stáť?" opýta sa utorková Lucia. "Podľa mňa okolo 100 eur sa to môže pohybovať v tejto značke," odpovie jej Sára. Tmavovlásku jej odpoveď šokuje. "Kabelka za 100 eur? Však to ja mám na nájom. Ja si neviem predstaviť, že by som si kúpila kabelku za 100 eur," povie Lucia zarazene. "Bolo na Lucke vidieť, že je rozhodená z tej ceny," skonštatuje Nikoleta.

NM 24 - Vanessa satnik Zdroj: TV JOJ

​Keďže Vanessa má len 19 rokov a stále je študentka, maniačky budú pochopiteľne zvedavé, odkiaľ berie financie na luxusné kúsky ako lesklé lodičky z talianskeho módneho domu či kvalitný šál za 300 eur, ktorými sa v šatníku pýši. A na záver relácie sa vykľuje šidlo z vreca. "Samozrejme som si to nekupovala sama," zasmeje sa. "A kto ti to kúpil?" opýta sa Lucia. "Môj štedrý frajer. Tie najdrahšie kúsky boli v podstate darčeky, ktoré si vážim. Pre mňa majú hlavne cenu preto, lebo sú zo srdca, nie tú peňažnú. Takže, plakala jeho peňaženka, nie moja," vysvetlí Vanessa. "Taký darček by som prijala aj ja osobne. Keby si nemusím sama kupovať, takže...vie, čo robí," dodá na záver štvrtková Lucia so smiechom. Ako Vanessa zvládne nakúpiť na tému Výpredaje s rozpočtom 400 eur?

NM 24 - Vanessa satnik Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonickú reláciu Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!