Boli vám Leo a Polina povedomí? Pred rokmi urobili v televízii dôležitý životný krok!

V stredajšej časti ikonickej relácie Nákupné maniačky sa do obchodov vybrala súťažiaca Polina, ktorá si za nákupného poradcu zvolila svojho priateľa. Ak sa vám táto dvojica zdala akási povedomá, nemýlili ste sa. Pred tromi rokmi totiž urobili priamo pred kamerami dôležitý životný krok!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Topánky s veľkým T. Ako tretia v poradí si s týmto zadaním musela poradiť tmavovláska Polina, ktorá musela do svojho outfitu zakomponovať bagandže alebo šnurovacie topánky. Mnohým diváčkam a divákom bola táto mladá žena určite akási povedomá už od pondelka a tento pocit sa pravdepodobne zintenzívnil v momente, keď predstavila svojho nákupného poradcu. „Predstavím vám svojho poradcu. Môjho obľúbeného frajera, jediného. Toto je Leo a spoločne ideme do toho,“ povedala pred nákupmi.

​A pamäť vás rozhodne neklamala. Polina sa totiž aj so svojím priateľom objavili pred tromi rokmi v relácii Bez servítky, kde si zmerali svoje sily vo varení. No nielen to. Pred kamerami vtedy urobili dôležitý životný krok. Leo svoju priateľku totiž v piatkovej časti pred zrakmi všetkých požiadal o ruku a ona súhlasila.S priateľom sme spolu už tri a pol roka. Je to tvorivý a veselý chalan, ktorý mi určite dnes spestrí moje nákupy. Podľa mňa mi aj vie dobre poradiť,“ zhodnotila Polina. Od súperiek síce príliš veľa bodov nezískala, no väčšina diváčok bola s jej outfitom nesmierne spokojná. Ako to ale v Maniačkach chodí, posledné slovo budú mať aj tak porotcovia.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!