Obľubujete vo svojich outfitoch tento doplnok? Pozor, môže vám zbytočne pridávať vek!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky to máme možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chvália, inokedy ich kritizujú. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl!

Prísne dodržiavanie módnych trendov v súčasnosti nie je nevyhnutné, pretože často sa viac než horúce hity uprednostňuje individuálny štýl a vkus človeka. Napriek tomu však existujú určité nepísané pravidlá, ktorými by sme sa pri skladaní našich outfitov mali riadiť, ak chceme vyzerať štýlovo a upravene. Jedným z nich je rozhodne aj to, že by sme mali nosiť oblečenie, ktoré nám zbytočne nepridáva vek. Ako veľmi to môže byť nelichotivé, sme mali možnosť vidieť tento týždeň v šatníku súťažiacej Ivy. Nevhodné strihy a kombinácie sviežu tridsiatničku zostaršovalo. Malé čierne sú nutná výbava každej ženy. V tomto prípade to celkom funguje, aj keď podľa mňa má talent vyberať si veci, ktoré hodne zostaršujú. Tu je to za mňa tá kovová aplikácia a lá opasok, ktorá pôsobí zostaršujúco. Kombinácia jednoduchých lodičiek s tou listovou kabelkou je v poriadku,“ povedal Marián na margo jedného z jej obľúbených outfitov.

NM 24  - opasok Iva Zdroj: TV JOJ

​​Univerzálny recept na to, čo vek pridáva a čo zas uberá, neexistuje, no naši porotcovia povedali, ako to vidia oni. "Vek pridáva asi pulóver a sveter na gombíky, naopak uberá tričko s potlačou a džínsy," povedal Marián Hornyák. "Nejde o kúsok ale, napríklad, elegantný štýl je mojím obľúbeným, aj keď mi pridáva na veku. Na druhej strane, staršie ženy zvyknú siahať po voľných kúskoch a nie vždy je to potrebné. Práve obopnutý, pekne padnúci top vám vie na veku ubrať," myslí si Ema.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky opäť od utorka každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!