Nemocnica štartuje už zajtra večer: TOTO je 5 dôvodov, pre ktoré si ju musíte rozhodne pozrieť!

Silné príbehy, vážne diagnózy a komplikované osudy či vzťahy lekárov na pracovisku. Na to všetko, ale aj omnoho viac sa môžete tešiť už zajtra o 20:35 na JOJke. Nový seriál Nemocnica si vás získa pútavým dejom, ale aj hviezdnym obsadením. Prinášame vám 5 dôvodov, prečo by ste si nový seriál Nemocnica nemali nechať ujsť!

​1. Reálne príbehy z urgentu, pri ktorých zatajíte dych

Všetky prípady, ktoré uvidíte v seriáli sú reálne a neustále konzultované s odborníkmi. Priamo na pľaci boli zakaždým prítomní reálni doktori, sestry, inštrumentárky i zdravotnícky personál, vrátane záchranárov. Hercov profesionálne korigovali a dohliadali na bezproblémový priebeh úkonov. Naučiť sa lekársku terminológiu nie je jednoduché a všetci vieme, že medicínske témy si vyžadujú množstvo vzdelania, ale aj pozornosti. Herci, ale aj tvorcovia seriálu robili všetko preto, aby ste mali skvelý divácky zážitok a aby boli všetky scény, aj tie na operačnej sále, čo najvernejšie.


2. Skvelé a hviezdne herecké obsadenie

V seriáli Nemocnica sa môžete tešiť na výbornú hereckú zostavu, ktorá tvorila na pľaci skvelý kolektív. Na obrazovkách uvidíte mená, ako Nela Pocisková, Richard Autner, Marián Mitaš, Zuzana Kanócz, Anna Nováková, Dávid Uzsák, Noel Czüczor, František Kovár, Marek Majeský, Juraj Hrčka, Tony Porucha, Eva Mores, Juraj Bača, Judita Hansman či Kristína Kanátová. V každej epizóde sa navyše môžete tešiť aj rôzne iné postavy, ktoré so sebou prinesú vždy zaujímavý príbeh.

3. Pútavé osudy pacientov, horúce milostné zápletky lekárov a množstvo emócií

Okrem silných príbehov pacientov vás do deja vtiahnu najmä často komplikované vzťahy lekárov na pracovisku. Často prechádzajú rôznymi prekážkami a jednotlivé postavy sa s nimi musia vysporiadať. Autori seriálu sľubujú skutočne pútavý dej, ktorý si vás jednoducho získa.

4. Nemocničné prostredie s reálnymi nástrojmi

Dej seriálu sa odohráva v prostredí nemocničného urgentu a všetky rekvizity sú reálne z nemocničného prostredia. Nástroje, ktoré boli zapožičané a zariadenie nemocnice sú funkčné a reálne. V seriáli uvidíte nemocničné priestory, ktoré by ste inak nemali možnosť pozrieť si detailne a navyše nahliadnete do „zákulisia“ lekárskej profesie a priestorov urgentu. Medzi priestory, v ktorých sa odohráva dej patria malá a veľká operačka, umyvárka, vyšetrovňa, prípravovňa, izby pacientov, JIS, centrána recepcia, šatne, centrálny príjazd pre sanitku či kancelária riaditeľa.

5. Príbehy, ktoré sa dotýkajú každého z nás

Množstvo divákov sa môže nájsť nie len v osudoch pacientov, ale aj samotných lekárov. Medzi nami zrejme neexistuje človek, ktorý by sa v nemocničnom prostredí neocitol aspoň raz. Aj týmto sú tieto témy blízke nám všetkým. Tvorcovia seriálu stavili na vzťahy a príbehy v rôznych kontextoch a za každou diagnózou, ktorú v seriáli uvidíte sa skrýva silný ľudský príbeh. Aj tým vás nový seriál Nemocnica chytí rozhodne za srdce.

Sledujte seriál Nemocnica už zajtra o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nemocnica