Kristína Kanátová sa udržiava vo forme netradičným spôsobom: Pri tomto sa takmer celá dolámala!

Kým v seriáli Nemocnica pomáha pacientom, v reálnom živote sa sama stala obeťou strašidelného pádu. Herečka Kristína Kanátová, ktorá stvárňuje zdravotnú sestričku Miu, sa vo voľnom čase venuje nie úplne bežnej aktivite. Práve tá mala pre ňu takmer hrozivé následky!

Seriálová Mia nám v rozhovore prezradila, že sa s obľubou venuje korčuľovaniu, no nie len tak obyčajnému! Herečka sa udržiava vo forme vďaka dvojradovým korčuliam, ktoré ešte nie sú na Slovensku až tak bežné. Ako sama povedala, je to korčuľovanie, pri ktorom môžete skúšať rôzne triky, no musíte byť obozretní!

Kristína sa pri tomto korčuľovaní dokonca rada nakrúca, aby videla svoj progres. Videami chce motivovať ďalších ľudí a ako sama prezradila, rada by na Slovensku vytvorila korčuliarku komunitu. „Bolo by super, keby sa nám podarilo vytvoriť takú komunitu korčuliarov, aby nás bolo veľa a aby sme mohli založiť možno nejaké športové centrum, kde by sa vybudoval areál, v ktorom by sa dalo korčuľovať,“ uviedla herečka.

Tak, ako pri každom športe, aj pri takomto korčuľovaní treba dbať na ochranu. Svoje o tom vie seriálová Mia, ktorá pri skúšaní nových trikov spadla tak nešťastne, až sa musela dávať dokopy dva týždne, čo nebolo pre herečku iste príjemné. Pozrite si rozhovor, v ktorom opisuje svoju korčuliarsku vášeň, no aj samotný pád, pri ktorom sa takmer celá dolámala.

Sestričku Miu, spoločne s ostatnými špičkovými lekármi a zdravotníkmi uvidíte už v utorok o 20:35 na JOJke! 

Tagy: Nemocnica