Krásna novina! Anna Nováková z Nemocnice čaká bábätko: Pozrite, aké má už rozkošné bruško!

Na tlačovej konferencii televízie JOJ už herečka Anna Nováková nedokázala schovať rastúce bruško. Herečka je v očakávaní svojho druhého bábätka a prežíva nádherné obdobie. Ako zvláda prácu a povinnosti v tomto období?

Anna si zahrá v seriáli Nemocnica, v úlohe mladej lekárky Agáty, ktorú síce láka chirurgia, no stále nie je rozhodnutá, akú atestáciu si nakoniec urobí. Agáta v seriáli všetkým dokáže, že je cieľavedomá a že dokáže konať aj proti pravidlám, ak to považuje za správne.

Anna Nováková má aktuálne perné pracovné obdobie aj vďaka seriálu Nemocnica, ktorý štartuje už 24. augusta. Súkromný život ale za tým pracovným rozhodne nezaostáva. Herečka čaká totiž svoje druhé bábätko. Doma má už ročnú dcérku a tak sa o pár mesiacov ako rodinka rozrastú.

Čo nám Anna prezradila o tomto krásnom období? „Tehotenstvo je pre mňa veľmi pekným obdobím. Aj prvý, aj druhýkrát som sa cítila veľmi šťastne a pokojne. No po fyzickej stránke som to tentoraz zvládala horšie. Tiež je to iné situáciou, ktorú momentálne zažívame. V tomto smere si dávam veľký pozor,“ povedala herečka.

Mohli by sme si pomyslieť, že množstvo pracovných povinností, ale aj ročná dcérka môžu dať Anne rozhodne zabrať a že bude mať času na oddych zrejme málo, no našťastie jej s povinnosťami aj starostlivosťou o dcérku pomáhajú jej najbližší. „Ako som spomínala, fyzicky to bolo náročnejšie, zvládla som to hlavne vďaka starostlivosti môjho manžela, pomoci maminy a dcérky, ktorá má pohodovú povahu. To boli zároveň aj dôvody, pre ktoré som sa rozhodla vyskúšať prácu počas materskej dovolenky,“ dodala Anna.

Pozrite, ako to Anne aj s bruškom pristane! 

Herečka Anna Nováková s bruškom Zdroj: Anna Nováková

Tagy: Nemocnica