Eva Mores zo seriálu Nemocnica: Neuveríte, čo je nad jej limity!

Mladá, začínajúca lekárka to v novom prostredí nemusí mať jednoduché. Dôkazom toho je aj Denisa Antalová, postava lekárky zo seriálu Nemocnica, ktorú stvárňuje skvelá mladá herečka, Eva Mores. Tá zahviezdi na obrazovkách JOJky už 24. augusta, kedy seriál štartuje. Čo hovorí Eva na ozajstných zdravotníkov?

​V úlohe mladej anesteziologičky, chladnej kráľovnej Nemocnice, sa predstaví mladá herečka, Eva Mores. Tá sa v zdravotníckej rovnošate cítila počas výroby seriálu výborne, no sama priznáva, že by sa na toto povolanie nehodila. „Určite by som nemohla toto robiť, pretože ja nedisponujem takou mierou zodpovednosti ani disciplíny. Je to ťažká práca, veľmi zodpovedná a je to nad moje limity,“ povedala v rozhovore Eva.

Myslí si herečka, že majú zdravotníci na Slovensku postavenie hodné náročnosti ich práce? „Myslím si, že sa im dostalo uznania, ktoré je na pol ceste k uznaniu, ktoré si zaslúžia,“ dodala Eva. Tým, ktorí denne zachraňujú naše životy tak podobne, ako aj jej hereckí kolegovia zo seriálu Nemocnica, vzdala hold.