Nela Pocisková o zážitku z pohotovosti: Pracovný úraz a zlomené rebrá!

Kým v seriáli Nemocnica zahviezdi Nela Pocisková ako lekárka, v reálnom živote jej pohľad na krv nerobí dobre. Ako mama ale vie, že je ťažké vyhnúť sa doktorom, keď najmä keď deti vymýšľajú rôzne veci. Nela nám dokonca prezradila, že s dcérkou, ale aj sama skončila na pohotovosti! Čo sa stalo?

​Keďže sa Nela objaví na obrazovkách JOJky v úlohe lekárky, v prostredí nemocničného urgentu, zaujímalo nás, aké má ona osobné skúsenosti napríklad s pohotovosťou. „Samozrejme, myslím si, že je to dosť podstatná zložka, keď už má človek aj deti. Naposledy sme tam boli s malou, pretože, teraz neviem či to môžem takto povedať, ale padla na ňu skriňa. Našťastie to dopadlo tak, že mala len palček na nohe zlomený, ale mohlo to dopadnúť oveľa horšie,“ opísala Nela nepríjemný zážitok a dodala, že pri nich stáli všetci svätí.

Herečka sa ale nevyhla pohotovosti ani osobne, a to kvôli pracovnému úrazu. „Pamätám si aj pár rokov dozadu, keď som hrala predstavenie a zlomila som si dve rebrá. Utekali sme na pohotovosť a to bol tiež nie veľmi príjemný zážitok,“ opísala ďalšiu skúsenosť. 

Nenechajte si ujsť seriál Nemocnica už 24. augusta na JOJke!