Juraj Bača má zaručený spôsob, ako vypnúť: TOTO je pre neho oslobodzujúce!

Juraj Bača, ktorý účinkuje v seriáli Nemocnica, sa svojim fanúšikom na Instagrame otvoril a načal celkom zaujímavú, ale aj aktuálnu tému. Neskrýval nostalgiu! O čo konkrétne šlo?

„Som tak nesmierne vďačný za možnosť cestovať. Už od malička do mňa naši veľmi nenápadne štepovali tú potrebu spoznávať svet. Je jedno kam to bolo. Či Chorvátsko, Taliansko, Slovenský raj alebo ešte stará Juhoslávia. Aspoň raz ročne nás s bratom vytiahli za hranice, ale nielen vysedávať na pláži, ale spoznávať,“ spomínal Juraj Bača na začiatky svojej vášne k cestovaniu.

Okrem toho, že herec na svojom Instagrame načal tému cestovania, spomenul aj jednu podstatnú vec. „A čo je však najprínosnejšie na cestovaní ? Na chvíľku opustiť tie štyri steny každodenného života. Nadýchnuť sa iného vzduchu. Na chvíľku neriešiť správy, bulvár, Instagram, Facebook a zabudnúť na tú neskutočnú hektiku, v ktorej žijeme každý deň. Verte mi, je to oslobodzujúce. Nesmierne oslobodzujúce,“ dodal v príspevku Juraj. Nechýbalo množstvo súhlasných komentárov od fanúšikov, ktorí s ním rozhodne zdieľali tento názor. Súhlasíte aj vy? 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Bača (@jurajbaca)

Aj Juraja Baču uvidíte v novom seriáli Nemocnica, ktorý štartuje už v utorok, 24. augusta, o 20:35, na JOJke!