Spoznávate ju? Anna Nováková z Nemocnice hrala aj v Paneláku: Odpadnete, ako sa zmenila!

Anna Nováková bola hviezdou na obrazovkách JOJky už pred rokmi. Kým teraz je obľúbenou doktorkou Agátou v Nemocnici, kedysi hrala v Paneláku, aj keď nie príliš lichotivú postavu!

Od posledného dielu ikonického seriálu Panelák už ubehlo zopár rokov. Spomínate si? Súčasťou poslednej série bola aj talentovaná herečka Anna Nováková, ktorá aktuálne hviezdi v seriáli Nemocnica v úlohe mladej doktorky Agáty. Spoznali ste ju? 

V Paneláku si ju diváci obľúbili ako Danu „Briget“ Šramekovú, nepriebojné mladé dievča bez sebavedomia, za ktoré musela všetko riešiť jeho staršia sestra. Všetky Danine pokusy o postavenie sa na vlastné nohy skončili fiaskom a tvorcovia ju tak trefne prezývali ako Bridget Jones. V seriáli Nemocnica má ale úplne inú úlohu. Anna Nováková stvárňuje ambicióznu mladú doktorku Agátu, ktorá je inteligentná, no má v sebe aj kopec empatie, čo oceňujú najmä jej pacienti.

Herečka Anna Nováková sa od vysielania Paneláku poriadne zmenila a dozrela do krásy. Aktuálne je navyše aj v očakávaní a do rodinky im pribudne už druhé bábätko. Postavu Agáty si diváci v seriáli Nemocnica obľúbili najmä pre jej dobrosrdečnosť a odvahu, vďaka ktorej sa nebojí zastať slabších.

Sledujte seriál Nemocnica, ktorý pokračuje už zajtra o 20:35 na JOJke!

​​

Tagy: Nemocnica