Adam odhodí zábrany a vybalí to na Rebeku rovno! Tak po tomto návrhu ostane bez slov!

Po tom, čo sa Rebeka definitívne rozhodla rozísť sa s Romanom, nemá o pozornosť mužov vôbec núdzu. Aj keď jej city voči Romanovi úplne neochladli, jej srdce sa zrejme snaží získať ďalší z kolegov. Zdá sa, že sa nám to pomaly zamotáva!

Rebeka sa zblížila s Adamovou dcérkou a zdá sa, že aj vďaka tomu má k nej Adam akosi bližšie. Spontánny bozk, ktorý si počas celkom vtipnej situácie venovali, zrejme nebol až takou veľkou srandou. Najmä z jeho strany. Rebeka nového primára doteraz nevnímala ako jasný objekt záujmu, no chvíle ktoré trávia spoločne, sa jej začínajú páčiť viac a viac. Netají sa totiž tým, že vždy túžila po dcérke, akú má práve Adam. Ten zatiaľ bojuje o to, aby mu ju jeho ex dávala do starostlivosti častejšie. S tým mu pomáha práve Rebeka.

Adam ale rozhodne nestráca čas a využíva na Rebeku svoj neodolateľný šarm. Tá mu ale nechce podľahnúť len tak ľahko. Tentokrát ju doslova odrovná svojim nečakaným návrhom. Navrhne jej totiž spoločné pečenie palaciniek! Aj keď to môže vyznieť vtipne, Adam veľmi dobre vie, že je za tým viac. Tento príbeh bude ešte poriadne zaujímavý! Nenechajte si ujsť to, ako sa bude ďalej vyvíjať vzťah Rebeky a Adama aj v ďalšej epizóde.

Sledujte obľúbený seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!