Marián Mitaš a táto herečka z Nemocnice? Odpadnete, s kým tvoril dlhé roky pár!

V Nemocnici stoja vedľa seba ako kolegovia a dokonca majú za sebou aj vášnivú scénu. Málokto ale tuší, že pred rokmi tvorili dlhú dobu pár v reálnom živote. Teraz má už každý z nich svoju vlastnú rodinu. Vedeli ste, že tvoril Marián Mitaš pred rokmi pár práve s touto hereckou kolegyňou?

Marián Mitaš a Zuzana Kanócz tvorili dlhé roky jeden z najobľúbenejších párov slovenského šoubiznisu. Boli spolu dlhých šesť rokov a potom sa rozišli. Obaja sa vydali na svoju vlastnú cestu. Marián Mitaš je ženatý a je dvojnásobným otcom. Staršia dcérka, Dorotka, si dokonca zahrala v seriáli po jeho boku. Zuzana Kanócz je taktiež mamou a pár tvorí s hereckým kolegom, Jurajom Lojom.

V seriáli Nemocnica hrajú obaja obľúbených doktorov- chirurgov a zdá sa, že spolu na pľaci výborne vychádzajú. Marián a Zuzana majú za sebou dokonca poriadne horúcu scénu, na ktorú v začiatkoch seriálu všetci čakali. Doktorka Zuzana Maxová zviedla nedostupného Adama Ondruša a mnohí si vtedy mysleli, že budú tvoriť seriálový pár. Ich cesty v živote sa po rokoch síce rozdelili, no obaja fungujú ako skvelí hereckí kolegovia, a to nie len v seriáli Nemocnica. 

Nemocnica - Marián Mitaš a Zuzana Kanócz Zdroj: TV JOJ

​Sledujte seriál Nemocnica každý utorok, stredu a štvrtok o 20:35 na JOJke!