Fanúšičky Richarda Autnera sa s tým nebabrali: Takto ho šokovali rovno v nákupnom centre!

Seriál Nemocnica si diváci televízie JOJ mimoriadne obľúbili a je preto prirodzené, že sa veľká pozornosť dostáva aj samotným hercom. Richarda Autnera dokonca nachytali diváčky v nákupnom centre! Ako vyzeralo vtipné stretnutie?

Richard Autner nám v rozhovore prezradil, že občas sleduje reakcie divákov na sociálnych sieťach. Priznal, že mal spočiatku obavy, či nebudú komentáre na jeho osobu skôr negatívne. Jeho postava v seriáli totiž nepatrí k tým najpozitívnejším. Našťastie, všetci pochopili, že Richardova postava v Nemocnici neodzrkadľuje realitu. S úlohou chirurga Romana má ale spoločnú len jednu vec. „Podobáme sa na seba, čo sa týka zjavu. Myslím si, že našťastie s ním nemám nič spoločné. Roman je vynikajúci lekár, ale v súkromí je nevyrovnaný muž. Ale ja sa snažím byť v pohode a nerobiť také chyby, aké on robí v seriáli,“ prezradil Roman.

K zvýšenej popularite patrí aj zvýšená pozornosť. So svojimi fanúšikmi zažíva Richard aj naozaj vtipné situácie. „Mám jeden super zážitok, keď som išiel po nákupnom centre a oproti mne išli také tri staršie dámy a jedna z nich originál zahrala, že pán doktor srdce! Takže takéto mám skúsenosti a je to zatiaľ veľmi príjemné a ľudia ku mne pristupujú úplne v pohode,“ dodal Richard.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok, stredu a štvrtok o 20:35 na JOJke!