Eva Mores otvorene o svojom vzhľade: Herečka má jediný skrášľujúci rituál, ktorý vás možno prekvapí!

Eva Mores zaujala divákov nie len svojim talentom, ale aj krásou a charizmou. Čo stojí za jej perfektným vzhľadom a ako sa vníma herečka sama? Eva prezradila svoj nezvyčajný skrášľovací rituál!

Nie len talentovaná, ale aj krásna herečka Eva Mores hviezdi aktuálne na obrazovkách televízie JOJ, ako anestéziologička Denisa v seriáli Nemocnica. Jej postava v seriáli je síce komplikovaná, no herečka ju stvárňuje perfektne a vyslúžila si za to obdiv aj u divákov. Eva Mores patrí medzi mladé a neopozerané talenty, čo diváci radi a často chvália v komentároch aj na sociálnych sieťach. Je prirodzené, že herečka priťahuje pozornosť.

Eva Mores patrí k tým osobnostiam, ktoré majú svoj jasný názor na rôzne témy a neboja sa ho povedať nahlas a otvorene. Aj na otázku vzhľadu, skrášľovacích rituálov či prototypov krásy má herečka jasnú odpoveď. V rozhovore pre magazín Najmama.sk odpovedala na otázku, či seba samú vníma ako prototyp prirodzenej krásy a ako prijala fakt, že ju tak vnímajú mnohé ženy či muži. Eva sa pri odpovedi priznala, že samú seba ako ideál krásy veľmi nevníma. Je za tým ale oveľa viac, než by ste si mysleli. Navyše má Eva pre mladé dievčatá skutočne krásny a hlboký odkaz. „Vôbec si nemyslím, že by som akokoľvek mohla byť pre ženy prototypom krásy. A dokonca si ani nemyslím, že by som mala byť. V dôsledku genetickej výbavy som veľmi štíhla a nedokážem to zmeniť, hoci spapám naozaj oveľa viac ako bežný človek. Mám z toho dosť komplexy, žena má byť krv a mlieko. Tak to vnímam. Jediný skrášľujúci rituál, ktorý u seba evidujem, spočíva v úprimnej snahe zbaviť sa týchto komplexov a prijať samú seba takú, aká som. Dúfam, že toto intímne priznanie nebude zneužité, pretože ho venujem všetkým mladým dievčatám, ktoré mi píšu, že chcú vyzerať ako ja a pritom majú dokonalé postavy,“ prezradila herečka Eva Mores v rozhovore pre Najmama.sk. Eva aj týmto vyjadrením ukázala, že má na túto tému skutočne zrelý a inteligentný pohľad a určite týmito slovami potešila mnoho dievčat či žien.

Nemocnica - Eva Mores Zdroj: TV JOJ

Herečku Evu Mores môžete sledovať v seriáli Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!