Wau! Nádherná Nela Pocisková na nových fotkách doslova žiari! Ako to robí, že vyzerá tak perfektne?

Tak týmito fotografiami Nela všetkých odrovnala! Na najnovších záberoch, ktorými sa pochválila na svojom Instagrame, vyzerá perfektne. Ako to robí, že tak žiari?

Seriálová Rebeka z Nemocnice prežíva momentálne perné pracovné obdobie. Nela Pocisková stíha okrem pracovných povinností aj starostlivosť o rodinu a nikdy sa netajila tým, že je pre ňu spokojnosť jej detí veľmi dôležitá. Popritom všetkom sa ale Nela stíha o seba ukážkovo starať a vyzerá čoraz krajšie a krajšie. Doslova žiari! Na najnovších fotografiách, zo spoločného fotenia s Filipom Tůmom je vidieť, že vyzerá Nela spokojne a krásne a výsledné fotografie budú určite stáť za to!


Samozrejme, pozitívne ohlasy od fanúšikov na seba nenechali dlho čakať. V komentároch krásnymi slovami na adresu herečky či Filipa nešetrili a viacerí si všimli a vyzdvihli, že im to veľmi pristane a že je Nela na najnovších záberoch skutočne krásna! „Nelka neskutočne vám to s Filipom pristane, ste nádherný pár,“ napísala fanúšička. Sledovatelia herečky vyzdvihli aj nádherný make up, ktorý mala Nela na sebe. „Nelka krásna, jemný make up a tie vaše oči sú nádherné...Filip je šťastný muž,“ napísala ďalšia z fanúšičiek. Iní ľudia zase napísali, že okrem krásy vyžaruje z fotografií aj veľká láska. „Ste prekrásny párik a dobre sa mi na vás pozerá. Ide z vás pokora a láska,“ písali sledovatelia v komentároch na Instagrame. Pozrite si krásnu Nelu Pociskovú na nových záberoch v galérii! 

​Sledujte seriál Nemocnica, aj so seriálovou Rebekou, každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!