Ďakujeme za vašu priazeň! Posledná epizóda Nemocnice v tomto roku je za nami: Pripomeňte si TOP momenty seriálu!

Posledná epizóda Nemocnice v tomto roku je za nami a my vám ďakujeme za vašu priazeň a za to, že ste sledovali osudy vašich obľúbených hrdinov – lekárov a sestričiek z urgentu a z oddelenia chirurgie. Nemusíte sa však obávať. Vaši obľúbení doktori budú späť už v januári, spolu s ešte viac napínavými osudmi pacientov a ich večne zamotanými vzťahmi. Čaká vás dokonca aj návrat obľúbenej postavy!

Seriál Nemocnica sa teší veľkému úspechu. Stal sa jedným z najsledovanejších seriálov na Slovensku a vy ste vždy netrpezlivo čakali na to, ako sa budú osudy jednotlivých postáv naďalej vyvíjať. O tom, že si vás seriál Nemocnica získal, svedčia aj krásne komentáre, ktorými ste nás po celý čas zaplavovali na sociálnych sieťach. „Seriál Nemocnica je za veľmi dlhé obdobie niečo, na čo sa neskutočne teším. Úplne som si ho zamilovala a s napätím čakám v utorok a vo štvrtok na čas 20:35. V tejto covid dobe sa chráňte aj vy, naše všetky seriálové hviezdy Nemocnice, aby ste mohli natáčať pre nás nové a nové epizódy a nech je tých epizód nekonečne veľa. Ďakujem za vašu prácu, ktorú robíte úžasne,“ napísala na Facebooku Nemocnice fanúšička Janka. „Svoju prácu robíte skvelo. Prajem veľa úspechov a pokračujte v tom, čo robíte. Ešte nikdy som nečakala na žiadny slovenský seriál a neodpočítavala dni do ďalších častí,“ pochválila na Facebooku seriál fanúšička Bibiana. „Ďakujeme za super seriál. Pozerám so zvedavosťou každý diel. Prajem veľa dobrých nápadov a mnoho pozitívnych divákov,“ pridala sa taktiež na Facebooku Nemocnice diváčka Anna. Takýchto komentárov bolo na našich sociálnych sieťach nespočetné množstvo a my, rovnako ako aj celý kolektív seriálu Nemocnica, vám za vašu priazeň ďakujeme a veríme, že nás budete sledovať aj v novom roku, od januára 2022.

V seriáli ste si okrem osudov lekárov či pacientov obľúbili aj hudbu, ktorá dopĺňa scény v Nemocnici a často ste sa nás na pesničky pýtali aj na Facebooku. Aby vám počas našej krátkej pauzy nebolo za seriálom až tak smutno, nájdite si náš playlist, v ktorom nájdete všetky pesničky z Nemocnice. Kompletný zoznam skladieb a hotový playlist seriálu Nemocnica nájdete po kliknutí TU. Ak by ste si chceli playlist vyhľadať sami v aplikácii Spotify, použite kľúčové slová Nemocnica – seriál TV JOJ.

V Nemocnici ste si obľúbili našich doktorov či sestričky a často ste pri rôznych scénach strácali dych. Napätie, láska, ale aj intrigy boli súčasťou príbehov, ktoré mali ale často šťastný koniec. V Nemocnici zažili lekári veľa radosti, ale aj bolesti, no so všetkým sa vedeli časom nejako vysporiadať. Rebeke a Romanovi síce manželstvo nevyšlo, no ostali aspoň priateľmi. Denisa, ktorá ukradla Romana Rebeke, ho nakoniec taktiež opustila a až v nových častiach uvidíme, či si jej srdce nakoniec získa naplno doktor Polák – problémový chirurg, ktorý v seriáli ešte zamieša karty.

Nemocnica- Kamil Mikulčík a Eva Mores Zdroj: TV JOJ

Doktor Filip Balog sa stal miláčikom divákov, ale aj našich doktoriek. Získal si sympatie Rebeky, no medzitým to skúšal na Zuzanu. Obľúbená Zuzka sa síce citom neprestala vyhýbať, no prejavil sa u nej aspoň kúsok empatie či lásky, aj keď to stále popierala. Čas ukáže, či si nájde svoju lásku nakoniec aj ona. Braňovi síce odišla Agátka, no do cesty mu prišla Inéz. Spočiatku ju vnímal ako nepriateľa, no našli si k sebe cestu a stali sa priateľmi. Kto vie, možno z toho bude časom niečo viac. Doktor Alojz Čierny sa udobril s dcérou a to mu úplne zmenilo život. Riaditeľ Nemocnice poctivo odolával jeho ex - manželke Vilme, ktorá to na neho skúšala naozaj všetkými spôsobmi.

Nemocnica - Dominika Žiaranová a Dávid Uzsák Zdroj: TV JOJ

No a vaša obľúbená Rebeka sa z odchodu Adama – jej lásky, o ktorej si myslela, že je osudová, spamätávala len veľmi ťažko. Prešla si veľkou bolesťou, no zdá sa, že aj na ňu čaká predsa len šťastný koniec. Tvorcovia si pre vás totiž prichystali veľké prekvapenie. Seriálový Adam, ktorého stvárňuje Marián Mitaš, sa totiž v budúcom roku vráti do Nemocnice! Pripravené sú pre vás aj ďalšie prekvapenia a množstvo noviniek, preto si vašu obľúbenú Nemocnicu nenechajte ujsť ani v januári. Máte sa rozhodne na čo tešiť! Pripomeňte si momenty zo seriálu vo videu HORE.

Nela Pocisková a Marián Mitaš - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Ďakujeme za vašu priazeň! Seriál Nemocnica budete môcť sledovať už v januári 2022 na JOJke!

Tagy: Nemocnica