Dojemné priania hercov z Nemocnice: Pozrite, čo želajú zdravotníkom do nového roku!

Herci zo seriálu Nemocnica si pre lekárov a zdravotné sestričky pripravili krásne priania, ktoré vás rozhodne dojmu! Pozrite, čo zdravotníkom odkazujú.

Seriál Nemocnica si od svojho štartu získal množstvo fanúšikov, za čo vám ďakujeme. Vaša priazeň nás nesmierne teší a robí nám radosť, že vás príbehy z nemocničného prostredia, ale aj súkromia vašich obľúbených seriálových doktorov či sestričiek nadchli natoľko, že sa z našej Nemocnice stal jeden z najsledovanejších slovenských seriálov.

Naši seriáloví hrdinovia ale často spomínali v rozhovoroch tých skutočných zdravotníkov- hrdinov, ktorí denno denne pomáhajú zachraňovať v nemocniciach životy. Aj preto vám prinášame novoročné priania od našich hercov pre zdravotníkov, ktorým aj my do nového roku želáme len to najlepšie a hlavne veľa síl!

Do nového roka zdravotníkom prajem, aby liečili pacientov hlavne bez covidu. Aby boli sami zdraví a neboli takí unavení. Prajem aj to, aby všetky sľuby, ktoré im doteraz vlády sľubovali, aj splnili. Aby nemali tendenciu odchádzať, pretože sa na nich nedostáva. Oni si to zaslúžia,“ zaželal lekárom František Kovár.

David Uzsák, Juraj Hrčka, František Kovár a Anna Nováková Zdroj: TV JOJ

​Pridala sa aj Zuzka Kanócz, ktorá zdravotníkom odkazuje toto: Prajem im veľa sily, trpezlivosti a aby ten nový rok už mali pokojnejší, aby mohli viac času tráviť so svojimi rodinami a nie v nemocnici s chorými.“

Zuzana Kanócz a Kristína Kanátová Zdroj: TV JOJ

​A aké prianie má na srdci Noël Czuczor? Veľa psychického, fyzického zdravia a sily! A veľa trpezlivosti, obávam sa, že ju budú potrebovať,“ zaželal zdravotníkom herec.

Noël Czuczor v seriáli Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Marek Majeský má k zdravotníkom ešte bližšie. Tým, že pochádzam z medicínskej rodiny a mám zdravotníkov celý život na blízku, viem čo teraz prežívajú. Želám im veľa síl, dôvery okolia a aby psychicky zvládali toto náročné obdobie, ktoré všetci žijeme. Nech nepodliehajú frustrácii, dezilúzii a naopak veria, že sú tu aj ľudia, ktorí im držia palce, myslia na nich a stoja za nimi. Dúfam, že títo ľudia sa konečne ozvú a prejavia aj hlasnejšie a nebudú iba tá mlčiaca väčšina,“ zaželal im herec.

Marek Majeský, Judita Hansman a František Kovár v seriáli Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​„Prajem im, aby mali naďalej silu ustáť túto situáciu, v ktorej sú. Bohužiaľ, v dnešnej dobe panuje spoločenská nezodpovednosť tým, že ľudia majú veľa možností na výber. Majú to momentálne veľmi ťažké a napriek tomu tam sú, napriek tomu pracujú. Chcem im odkázať, že sú tu ľudia, ktorí im veria, vážia si ich a nie je ich málo,“ popriala lekárom a sestričkám Nela Pocisková.

Nela Pocisková v seriáli Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Petra Vajdová poukázala na ťažkú situáciu: Úprimne prajem zdravotníkom, aby boli zdraví, aby získali ešte nejakú silu a nevzdávali to s nami, aj keď viem, že je medzi nami veľa nezodpovedných pacientov. Prajem im, aby to zvládali nielen oni, ale aby to zvládali ich rodiny. keďže ich nemajú doma a prajem im čo najviac zaočkovaných pacientov. Ktorí im nerobia prácu navyše, že sa nedali zaočkovať a skončia na pľúcnej ventilácii. Zdravotníci nemajú čas na svoje rodiny, na seba a nezodpovednosťou ľudí vzniká to, že nám kolabujú nemocnice. Naozaj aj im prajem hlavne veľa zdravia.

Nemocnica - Petra Vajdová Zdroj: TV JOJ

​So svojim prianím sa pridal aj herec Alexander Bárta: Zdravotníkom nielen na Slovensku, ale na celom svete želám, aby mali čo najmenej práce. Hlavne im želám zdravie, ktoré je alfou aj omegou všetkého. Možnože žijeme obdobie, ktoré k nim nie je úplne férové z rôznych uhlov dôvodov, ale v princípe im chcem zaželať hlavne zdravie, trpezlivosť, silu, lásku, nech neupadajú na duchu, a aby si Vianoce užili s najbližšími, s ktorými sú asi v týchto dňoch pomenej.“

Nemocnica - Alexander Bárta Zdroj: TV JOJ

​„Zdravotníkom prajem veľa oddychu, vyššie platy a hlavne vládu, ktorá investuje čas, energiu a peniaze do zlepšenia stavu oblasti zdravotníctva všeobecne,“ zaželala zdravotníkom Eva Mores.

Eva Mores a Richard Autner Zdroj: TV JOJ

Milé želanie venoval zdravotníkom aj Richard Autner: „Všetkým zdravotníkom v prvom rade ďakujem za ich neúnavnú starostlivosť a prajem do Nového roku veľa síl.“

Seriál Nemocnica, Richard Autner, David Uzsák, Anna Nováková Zdroj: TV JOJ

​Seriál Nemocnica budete môcť opäť sledovať už v januári 2022 na JOJke!